Mi az a tisztán halló?
Én is olvasok, csak a között van a különbség, hogy mi mit olvasunk. Én nem olvasok áltudományokról, bizonyítatlan okoskodásokról.
Az lehet, hogy ennek a kategóriának az lenne a célja, hogy a sok zakkantat összegyüjtse és boldogan meséljetek egymásnak a szellem és reptoid találkozásaitokról, viszont szerintem jobban jártok, ha idejárunk páran humorizálni és megpróbálni jobb belátásra tenni.
Talán... de csak talán egyszer majd lesz itt valaki, aki kicsit belegondol az ezotéria logikai hibáiba.
A humorral, kötekedéssel, sértegetéssel nem érsz el semmit, mert egyik sem olyasmi, aminek meggyőző ereje van. Ami neked áltudomány, az másnak olyan valóság, mint neked az étel a tányérodon. De szerintem akkor van valós alapod belekötni mások hitébe, ha az általad valósnak elfogadott tudományok valamelyikében jártasságra tettél szert, és az ott tapasztalt dolgok abszolút kizárták az ezotéria által lefedett valóságkép minden szeletét. Mivel ez láthatólag nem így van, így csak egy egyszerű kötekedő vagy, aki senkit nem tud jobb belátásra téríteni, ugyanis nem tudsz érvelni, nincs amivel bárkit is meggyőzhetnél, egyszerűen csak örömödet leled abban, ha másokat sértegethetsz. Ez ugyanolyan jellemhiba, mint a hiszékenység. Humorizálni ott a humor kategória, Ez a kategória elvileg filozófiai tudomány(tudomány, bármit is mondasz) annak ellenére, hogy a tömegtermelés ebből is közhelyet csinált. Előbb esetleg olvass utána, mi a valós ezotéria tárgyköre, és azután kötekedj.
Bocs kérdező, hogy vitaműsor lett a kérdésedből.
rejtelmesnél is felbukkant némi igazság egy korábbi válaszában:....,,De ezt sokkal könnyebb összetéveszteni a paranoiával, és a skizofréniával. Ugyanis ezeknél a betegségeknél nagyon gyakori a hanghallucináció. És előbb fogja az illető elhinni hogy démonok dumálnak neki, és szellemekkel társalog, mint hogy egy pszichés betegségből kifolyólag hangokat hallucinál." Szóval csak észbe kellene kapnia neki is ha már ilyen okos és képzett ember.
Nem csak a csalók lehetnek ilyen tisztánlátók/hallók hanem a betegek is:-))))Sokan vannak akik egyszerűen nem hajlandók tudomásul venni a valóságot.
Olyan dolgokról vitatkoztok, amiről SENKI nem alakíthat ki egzakt álláspontot, éppen az emberi megismerhetőség korlátai miatt.
-egy tisztánszagló-
Milyen érdekes, hogy az emberi módon megnyilvánuló és józanul érvelő hozzászóló válaszai nulla százalékosak, a gúnyolódó, szemétkedő, a másik lelkébe, érzéseibe belemocskoló válaszok meg száz százalékosak!
Végül is miért hívják ezt a topikot parapszichológiának? Miért nem mocskolódónak?
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!