Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi az a tisztán halló?

Mi az a tisztán halló?

Figyelt kérdés
Ugye van a tisztán látó, de most az ezo.tv-n megjelentek a tisztánhallók, ők kik vagy mit tudnak?
2012. szept. 9. 22:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
82%

Én is olvasok, csak a között van a különbség, hogy mi mit olvasunk. Én nem olvasok áltudományokról, bizonyítatlan okoskodásokról.

Az lehet, hogy ennek a kategóriának az lenne a célja, hogy a sok zakkantat összegyüjtse és boldogan meséljetek egymásnak a szellem és reptoid találkozásaitokról, viszont szerintem jobban jártok, ha idejárunk páran humorizálni és megpróbálni jobb belátásra tenni.

Talán... de csak talán egyszer majd lesz itt valaki, aki kicsit belegondol az ezotéria logikai hibáiba.

2012. szept. 10. 15:04
 22/34 anonim ***** válasza:
51%

A humorral, kötekedéssel, sértegetéssel nem érsz el semmit, mert egyik sem olyasmi, aminek meggyőző ereje van. Ami neked áltudomány, az másnak olyan valóság, mint neked az étel a tányérodon. De szerintem akkor van valós alapod belekötni mások hitébe, ha az általad valósnak elfogadott tudományok valamelyikében jártasságra tettél szert, és az ott tapasztalt dolgok abszolút kizárták az ezotéria által lefedett valóságkép minden szeletét. Mivel ez láthatólag nem így van, így csak egy egyszerű kötekedő vagy, aki senkit nem tud jobb belátásra téríteni, ugyanis nem tudsz érvelni, nincs amivel bárkit is meggyőzhetnél, egyszerűen csak örömödet leled abban, ha másokat sértegethetsz. Ez ugyanolyan jellemhiba, mint a hiszékenység. Humorizálni ott a humor kategória, Ez a kategória elvileg filozófiai tudomány(tudomány, bármit is mondasz) annak ellenére, hogy a tömegtermelés ebből is közhelyet csinált. Előbb esetleg olvass utána, mi a valós ezotéria tárgyköre, és azután kötekedj.

Bocs kérdező, hogy vitaműsor lett a kérdésedből.

2012. szept. 10. 16:14
 23/34 anonim ***** válasza:
91%
Kíváncsi lennék te milyen tudományban vagy jártas :)
2012. szept. 10. 16:34
 24/34 anonim ***** válasza:
78%
Biológia tagozaton végeztem gimnáziumot, és vadgazdamérnökire jártam fősulin(szintén biológia) ezután elvégeztem egy könyvkereskedői tanfolyamot, ami elég alapos irodalmi képzést nyújtott. Doktorim nincs. De én nem is jövök azzal hogy a tudomány a magyarázat mindenre, a világ alfája és omegája. Én hiszek bizonyos okkult tanokban, tehát nekem nem ad mindenre magyarázatot a tudomány. Bár igaz, hogy tudomány nélkül marha rossz lenne, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézek más irányba is.
2012. szept. 10. 16:40
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Ha EzoTV-t nézel, akkor neked már mindegy, meghalt a remény.
2012. szept. 11. 11:34
 26/34 anonim ***** válasza:

rejtelmesnél is felbukkant némi igazság egy korábbi válaszában:....,,De ezt sokkal könnyebb összetéveszteni a paranoiával, és a skizofréniával. Ugyanis ezeknél a betegségeknél nagyon gyakori a hanghallucináció. És előbb fogja az illető elhinni hogy démonok dumálnak neki, és szellemekkel társalog, mint hogy egy pszichés betegségből kifolyólag hangokat hallucinál." Szóval csak észbe kellene kapnia neki is ha már ilyen okos és képzett ember.

Nem csak a csalók lehetnek ilyen tisztánlátók/hallók hanem a betegek is:-))))Sokan vannak akik egyszerűen nem hajlandók tudomásul venni a valóságot.

2012. szept. 11. 11:50
 27/34 anonim ***** válasza:
90%
Hozzáteszem, nem csak csalók és betegek hallhatnak hangokat. Valóban van hogy ezektől a "problémáktól" függetlenül hall az ember valamit. De ez nem olyan, mint azt beállítják. Ha bedobsz egy követ a bokorba nem ugrik ki egyből két tisztánhalló és három további bármilyen érzékeléssel rendelkező személy onnan. Ezek a tulajdonságok hosszas és komoly szellemi felkészülés eredményei, javarészt keleti szerzeteseknél lehet ilyet találni, de mivel ők meg nem azok a dicsekvős fajták, így kevésről derül ki hogy ezt tudta. Persze van olyan akiről kiderül, de ő sem tévében fogja ezt mutogatni. Logikusan ott mindenki csaló. A nem tévés tisztánbármis emberek jó része pedig hazudik, a többi sajnos valószínű beteg. Elenyésző azok száma akik valóban rendelkeznek valamilyen érzékelési képességgel. Az átlag ember még a normális érzékszerveit sem tudja használni, nemhogy plusz érzékelése legyen. Nem hiszem hogy bárkinek is használ az, ha lehülyézik, lehazugozzák, ezzel nem térítetek senkit jobb belátásra, nem oszlatjátok el vele a szerintetek téves képzeteit, ellenben jó eséllyel megsértitek. Tudom hogy erre ti magasról, mert személytelenül tehetitek, arc, és név nélkül, és ha már ilyen egyszerű a helyzetetek, miért ne tehetnétek meg bármit, amit jólesik. De attól még az adott embereknek, akiket ti lehülyéztek vannak érzései, és előfordulhat hogy nem hazudik, hanem meggyőződése hogy tapasztalt valami szokatlant. Ettől még lehet intelligens. Sőt, egészséges is. Csak olyat tapasztalt, amit nem tud megmagyarázni. Elég zavaró tud ez lenni magában is, ha még le is húzzák érte, akkor meg pláne. Sajnos az az érzésem ez a szentbeszéd is maximum gúnyt fog kiváltani, mert megtehetitek, és amit megtehettek azt meg is teszitek.
2012. szept. 11. 12:15
 28/34 anonim ***** válasza:

Olyan dolgokról vitatkoztok, amiről SENKI nem alakíthat ki egzakt álláspontot, éppen az emberi megismerhetőség korlátai miatt.

-egy tisztánszagló-

2012. szept. 11. 13:14
 29/34 anonim ***** válasza:
A vita tárgya valójában nem a képesség, hanem az, hogy miért kell megpróbálni megalázni, elkedvetleníteni azokat, akik hisznek valamiben.
2012. szept. 11. 13:16
 30/34 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes, hogy az emberi módon megnyilvánuló és józanul érvelő hozzászóló válaszai nulla százalékosak, a gúnyolódó, szemétkedő, a másik lelkébe, érzéseibe belemocskoló válaszok meg száz százalékosak!

Végül is miért hívják ezt a topikot parapszichológiának? Miért nem mocskolódónak?

:'(

2012. szept. 11. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!