Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi az a tisztán halló?

Mi az a tisztán halló?

Figyelt kérdés
Ugye van a tisztán látó, de most az ezo.tv-n megjelentek a tisztánhallók, ők kik vagy mit tudnak?
2012. szept. 9. 22:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog van a kifejezés mögött.

Egyrészt az emberek mindig is vágytak arra, hogy tudják azt, amit nem tudhatnak. (Mások gondolatait, jövőt, elveszett dolgok helyét, halott emberek magukkal vitt titkait, stb.) Ez a vágy annyira erős, hogy sokan hajlamosak elhinni, hogy ez lehetséges.

A másik dolog hasonló, mint az új mosópor, új pillanatragasztó, új sampon, stb. Mindenből ÚJ-at csinálnak, mert azt könnyebb eladni. Valószínűleg azt gondoljuk (arra idomítanak), hogy az újabb az mindig jobb is. A tisztánlátó és tisztánhalló szolgáltatások is ugyanolyan piac, mint a CD-játszók vagy a sportcipők piaca.

2012. szept. 10. 10:20
 12/34 Tom Benko ***** válasza:
100%
Fület mosni. Lassan már lesznek tisztán fingók is. csak legyen mivel lenyúlni a sok tudatlan embert.
2012. szept. 10. 10:42
 13/34 anonim ***** válasza:
én tisztánlátó vagyok,különben nem tudnám elolvasni ezeket az apró bötőket...
2012. szept. 10. 11:27
 14/34 anonim ***** válasza:
58%
A tisztánhalló kifejezés nem új. Már a spiritizmus virágzása idején is ismert kifejezés volt, ami azért a 19. század közepe-vége tájára datálható. Az hogy most van aki csalásra használja ezt a kifejezést, az más kérdés. A szó, és a mögötte lévő jelentés már régi.
2012. szept. 10. 11:37
 15/34 anonim ***** válasza:
Én is úgy értettem, hogy mint ezo.tv-s termék, új. :)
2012. szept. 10. 11:39
 16/34 anonim ***** válasza:
73%
Akkor félreértettem, bocs. Ezotv-ben nem vagyok otthon. Tulajdonképpen nem is tudom melyik csatorna salakja a dolog.
2012. szept. 10. 14:15
 17/34 anonim ***** válasza:
52%
Pedig rejtelmeske te nagyon beleillenél az Ezo TV szférába.
2012. szept. 10. 14:31
 18/34 anonim ***** válasza:
65%
A véleményed a sajátod. Meg a te bajod. Én nem kötekedni, és trollkodni járok a kategóriába.
2012. szept. 10. 14:38
 19/34 anonim ***** válasza:
52%

Na épp ez az :)

Terjeszted az elvadult nézeteid.

2012. szept. 10. 14:40
 20/34 anonim ***** válasza:
59%
Nem a saját nézeteimet. Tudod, én olvasok. Ha az olvasott információk között van valami ami az adott témához vág, akkor amennyire lehet előkotrom az emlékezetemből. A morális kérdésekben van saját nézetem, de ott meg is mondom hogy az én véleményem. Egyébként ez még mindig az ezotéria kategória, itt az a természetes, ha valaki erről beszél, nem az, ha valaki humorizál.
2012. szept. 10. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!