Mi az a tisztán halló?
Figyelt kérdés
Ugye van a tisztán látó, de most az ezo.tv-n megjelentek a tisztánhallók, ők kik vagy mit tudnak?2012. szept. 9. 22:51
11/34 anonim válasza:
Két dolog van a kifejezés mögött.
Egyrészt az emberek mindig is vágytak arra, hogy tudják azt, amit nem tudhatnak. (Mások gondolatait, jövőt, elveszett dolgok helyét, halott emberek magukkal vitt titkait, stb.) Ez a vágy annyira erős, hogy sokan hajlamosak elhinni, hogy ez lehetséges.
A másik dolog hasonló, mint az új mosópor, új pillanatragasztó, új sampon, stb. Mindenből ÚJ-at csinálnak, mert azt könnyebb eladni. Valószínűleg azt gondoljuk (arra idomítanak), hogy az újabb az mindig jobb is. A tisztánlátó és tisztánhalló szolgáltatások is ugyanolyan piac, mint a CD-játszók vagy a sportcipők piaca.
12/34 Tom Benko válasza:
Fület mosni. Lassan már lesznek tisztán fingók is. csak legyen mivel lenyúlni a sok tudatlan embert.
13/34 anonim válasza:
én tisztánlátó vagyok,különben nem tudnám elolvasni ezeket az apró bötőket...
14/34 anonim válasza:
A tisztánhalló kifejezés nem új. Már a spiritizmus virágzása idején is ismert kifejezés volt, ami azért a 19. század közepe-vége tájára datálható. Az hogy most van aki csalásra használja ezt a kifejezést, az más kérdés. A szó, és a mögötte lévő jelentés már régi.
15/34 anonim válasza:
Én is úgy értettem, hogy mint ezo.tv-s termék, új. :)
16/34 anonim válasza:
Akkor félreértettem, bocs. Ezotv-ben nem vagyok otthon. Tulajdonképpen nem is tudom melyik csatorna salakja a dolog.
17/34 anonim válasza:
Pedig rejtelmeske te nagyon beleillenél az Ezo TV szférába.
18/34 anonim válasza:
A véleményed a sajátod. Meg a te bajod. Én nem kötekedni, és trollkodni járok a kategóriába.
19/34 anonim válasza:
Na épp ez az :)
Terjeszted az elvadult nézeteid.
20/34 anonim válasza:
Nem a saját nézeteimet. Tudod, én olvasok. Ha az olvasott információk között van valami ami az adott témához vág, akkor amennyire lehet előkotrom az emlékezetemből. A morális kérdésekben van saját nézetem, de ott meg is mondom hogy az én véleményem. Egyébként ez még mindig az ezotéria kategória, itt az a természetes, ha valaki erről beszél, nem az, ha valaki humorizál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!