Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Rátelepszik valakire a szellem...

Rátelepszik valakire a szellem, hogyan lehet észrevenni?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm már-már rendszeresen jár szellemgyógyászhoz,hogy nézze meg van-e rajta szellem. Arról hallottam már,hogy van jó és ártó szellem.Ártó vagy bántó szellem, hogyan különbözteti meg,hogy kivel,hogyan kell viselkednie, vagy az a valaki tett-e valamit azért,hogy őt megtalálta valamelyik? Nagyon érdekel a véleményetek!

2012. szept. 2. 11:06
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Aki nem a kérdésemhez szólt az akár mellőzhette volna is az irását csak azért,hogy másokat cseszegessen.Erre én nem voltam kicsáncsi, tegye meg annak ,akinek szánta privátba!!!!!
2012. szept. 8. 13:15
 22/22 anonim válasza:
az szellem amelyik „rátapad” vkire, folyamatosan elszívja az energiáját...a lényeg hogy nem kell félni tőle, annyi hogy követ meg kísérget. van aki nem viseli jól hogy mindig ott van, de egy idő után vagy leszáll magától a kiszemeltről, vagy el kell menni olyanhoz, aki áttessékeli a túlvilágra :) közöttük a többség így próbál segítséget kérni hogy itt ragadt, és te csak ennyit tudsz tenni ha észreveszed... van aki nem hisz a szellemekben, őket sem ítélem el, de egyik se mondja hogy sosem volt olyan érzése, hogy valaki követi, pedig nem volt ott senki..;)
2012. szept. 27. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!