Mit kezdjek ezzel a képességemmel?
Alex J, köszönöm az elismerést ;D
A loús kérdést pedig tényleg kár, hogy nem láttad. Az utóbbi hónapokban azon röhögtem a legjobbat :D
A moderátorok kitörölték a GYIK történelem egy fontos részét....
Szia Amanda!
Erre nem számítottam. Tényleg bocs, ha kezdetben éppen pont itt elkezdtelek szivatni, akár kimoderálva is. (Igaz, még most sem értem, hogy működik itt a Cenz-Ura, mert sokszor a legmagasabb röptű gondolataim is széles ívben röpülnek innen! Csakúgy, mintha szárnyuk volna. Pedig van is nekik szárnyuk. De már megszoktam.) Igazában a szerelem meg a tudományok kategórában akartam véleményeket cserélni ezen a fórumon. Véletlenül betévedtem ide az ezotériába, aztán a harmadik hét közepén itt vagyok a 14. helyen a ranglistán. Ez engem is nagyon meglepett! A tudományokban meg éppenhogy beférek az első oldalra. (A szerelemben meg a sokadikon vagyok.) Úgy érzem, köszönettel tartozom néktek azért, hogy egy magamfajta zöldfülű ezomicsoda ennyi zöldkezet kap!
Amanda! Az eredeti kérdésedre visszatérve! (Mert ugyebár itt csak ahhoz szabad hozzászólni!) A megérzéseid nálam feltétel nélkül nyerők! Mondd meg nekem hol leszek ezen az - egyébként semmit sem érő - ranglistán két hét múlva?
Remélem, nem kérdeztem nehezet?!
P. S. : Imádlak Abraka Amanda!
#85!
Ismered a közmondást?
Aki lounak vermet ás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!