Mit kezdjek ezzel a képességemmel?
Amanda!
Nagy játékos vagy! Fogadd őszinte gratulációm! Ilyen jókat esküszöm, életemben nem röhögtem. És, hogy egy kérdés még a harmadik héten is téma legyen. Már a nyolcadik oldalnál járunk. Minden elismerésem!
Te olyan hitelesen játszod a komplett idiótát, hogy a valódi idióták halomra veszik komolyan a produkciódat.
Bezzeg a fejeid számáról szóló megállapításomat kicenzúrázták innen. Pedig nem bántani akartalak, csak a többieknek jelezni - meglehet indirekt módon - hogy nem Te vagy a hülye, csak megjátszod.
Bocs, ha esetleg nem voltam egyértelmű! Mégegyszer grat.!
#77!
Lehet, hogy valamiről lemaradtam, de csak alig több mint két hete léptem be először erre az oldalra. A louvakról, mint veccőparipáról azóta csak halvány foszlányokban hallottam.
Ha jól emlékszem, valami olyat, hogy vau, vau, nyihaha.
Úgy van pajtás, de majd bepótolom. Elvégre louvak nélkül nem élet az élet! Ha ilyen reklámot csinálnak itt neki, komolyan megfontolom, hogy nyitok egy louvardát.
Akciósan fogom árulni a louvakat, meg a sárkány ellen sárkányfüvet, akarom mondani a nyírfa-veccőt. Már majdnem összekevertem a kettőt. Van ez így, ha nem figyelek, vagy egy kicsit több bájitalt iszok a kelleténél. Hukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!