Körülbelül 2 évvel ezelőtt sokat olvastam a gonosz után, kutakodtam stb. Amit mára már nagyon megbántam. Voltak is/és néha vannak is rossz élményeim. (többi lent? )
Úgy hiszem, hogy bevonzottam valamit, ami a mai napig, mindig velem van, a testemben, az agyamban, vagy körülöttem.. de nem tudom mi lehet ez.. hogy deríthetném ki?
Nem vagyok elmebajos, nincs pszichiátriai betegségem se semmi :) normális átlagos srác vagyok.. sulizom sportolok stb.
Úgy hiszem, ezek sajnos az élethez "hozzátartoznak", amibe én komolyabban, beleestem, legalább is részesültem belőle.
F/19
"Nem vagyok elmebajos, nincs pszichiátriai betegségem se semmi :) normális átlagos srác vagyok.. sulizom sportolok stb."
És ebben te miért vagy ilyen biztos.
Elárulom, hogy egyetlen elmebajos sincs vele tisztában, hogy megkattant.
Jobb lenne, ha ezeket a kérdéseket egy szakorvosnak tennéd fel, ne hidd el az ezósok hülye meséit, nem fognak se megkötözni, se bezárni, hanem kezelni fognak.
"Azért kutakodtam, mert érdekelt/érdekelnek az ilyen dolgok. Kirázott a hideg, libabőrős lettem, olyan rossz érzésem lett, mindig maga mögé néztem nem e áll ott valaki stb."
Szerintem pedig inkább azért, mert az életeddel van valami gondod. Például önértékelési probléma, ami ahhoz vezet, hogy elkezd foglalkoztatni, hogy hogyan lehetne "több hatalomhoz jutni", hogy lehet bizonyos dolgokat kicsikarni. Nem egy ezós kérdés mögött ez áll a háttérben itt a GYK-n.
Gondolkozz el, hogy milyen olyan események voltak eddig az életedben amik miatt nem érzed magad "elég jónak" elég hatalmasnak.
Azt is el tudom képzelni, hogy az egész kérdés egy nagy KAMU, mivel a tünetek amiket írtál azért elég képtelenek. Nem szép dolog más idejét rabolni kamuval azt vágod...
"Hallod" utolsó, 'vágom..
Ez a kérdés k*rvára nem kamu, amit írtál, talán az első pár sorban igazad lehet, talán!
A kérdés pedig 'k*rvára nem kamu PONT!
A medve nem játék, a sör meg nem ital!
Ekkora baromságot. Semmiféle túlvilág nem létezik, pusztán ez az anyagi. Az emberek ostobák, ezért állítottak fel maguknak olyan téveszméket, mely egy párhuzamos dimenzióról, sőt ismeretlen (láthatatlan) lényekről szól. Az emberek azt hitték, hogy a lelkük fel száll az égbe, mert nem tudták, hogy mik a csillagok, meg miért kék az ég.
Ma már tudjuk és EZ a bizonyíték, hogy szellemvilág nincs, hisz fent nincs semmi csak más bolygók és az űr.
Halihó,
valóságos amit írsz, bevonzhattál valimiféle erőt.
Tiszta szívell és akarattal kezdjél bele egy fényes útba.
Bizonyos körökben automatikusan kapsz tisztítást védelmet, keress a környezetedben szellemi csoportosulásokat akik segítenek.
A ** (prána gyógyítói) jutott először az eszembe, az első tanfolyamon is (ami egy hétvége) nagyot javúlhat az állapotod. Tudni fogod hova kell menned csak akard őszintén a változást.
t :)
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Figyelj ha ilyen gondjaid vannak,akkor sem biztos,hogy ott van a gonosz lehetséges,de nem valószínű.De tudod mivel van a gond:
Önbecsülés:Ezzel próbálod felhívni magadra a figyelmed
Vagy ha tényleg ott van tanácsolom a papokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!