Az ember képes látni az aurát?
"Vannak olyan képességu emberek, akik látják."
Palinopszia. Gyakori tünet migrénben. Az utóképek könnyebben alakulnak ki és tovább megmaradnak.
Légyszives elmagyarázni valaki nekem mi az az aura?
Sajnos nem tudom.
"Légyszives elmagyarázni valaki nekem mi az az aura?"
Optikai csalódás. Tárgyak és személyek körül bizonyos körülmények között látható fényesebb környezet. Egyesek azt hiszik, hogy az élőlények ténylegesen sugároznak, és ezért van aura.
Lehet, hogy van aura, de sokkal jobban tennék az emberek, ha nem tudományos köntösbe bújtatott spirituális ökörségekkel próbálnák magyarázni, mindenféle definiálatlan rezgésekkel, meg látható UV tartománnyal.
Ez olyan, mint az akupunktura: attól függetlenül működik és jó, hogy kiderült, a magyarázatai hülyeségek és igazából nem nagyon tudjuk, mitől történnek a dolgok. De legalább nem akarunk hozzá eposzt költeni...
Amíg ilyen homályos hanták vannak a dolgok körül (biorezonancia, aura, stb.) addig nekem kamu. Ha azt mondják, hogy bocs, fingunk sincs, mi ez, de itt van ezer kontrollált kísérlet, ahol az alanyok auráját az összes "látó" legalább hasonlónak ítélte, akkor azt mondom, fogtunk valamit.
Rosz, rossz, rosssz! A gyerekek, és az állatok is látják az aurát, a gyerekek elvesztik ezt a képességüket, elég hamar, még az első sz előtt! Én rendszeresen végzek auramérést az anyámon, és ezalapján vizsgálom a fekhelyeinket is, mivel a vízerek, és a hartmann- zónák halálosak is lehetnek! De nem pofázok, ide könyvet is írhatnék... Ezt már más megtette! Figyelj, csak!
Adok neked egy kis infót, hol tudsz utánanézni! :D
Kováca András (nagy Táltoskönyv)
Ősmagyar Táltos Egyház
1143 Budapest
Tábornok út 11/A. I/1
Telefon: 06/1 251- 4983
Telefon/fax: 06/1 222386
Weblap: www.taltos7.hu
Ígérd meg hogy nem leszel hitetlen, és hogy utánanézel! :)
"Ha azt mondják, hogy bocs, fingunk sincs, mi ez, de itt van ezer kontrollált kísérlet, ahol az alanyok auráját az összes "látó" legalább hasonlónak ítélte, akkor azt mondom, fogtunk valamit."
Persze hogy fogtunk valamit. Egymilliárd kontrollált kísérletet is elvégezhetünk, az utóképek jelentkezésének teljesen hétköznapi tényét mindez csak megerősítené. Kár, hogy az utókép egy optikai csalódás, és semmi köze az ezoterikus hókuszpókuszhoz. Egy tudományosan, de hétköznapi ésszel is évezredek óta értett jelenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!