Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Az ember képes látni az aurát?

Az ember képes látni az aurát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 22. 16:27
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
74%

"Vannak olyan képességu emberek, akik látják."

Palinopszia. Gyakori tünet migrénben. Az utóképek könnyebben alakulnak ki és tovább megmaradnak.

2009. júl. 22. 21:31
 12/28 anonim válasza:
71%

Légyszives elmagyarázni valaki nekem mi az az aura?

Sajnos nem tudom.

2009. júl. 23. 12:17
 13/28 anonim ***** válasza:
38%

"Légyszives elmagyarázni valaki nekem mi az az aura?"

Optikai csalódás. Tárgyak és személyek körül bizonyos körülmények között látható fényesebb környezet. Egyesek azt hiszik, hogy az élőlények ténylegesen sugároznak, és ezért van aura.

2009. júl. 23. 14:04
 14/28 anonim ***** válasza:
44%

Lehet, hogy van aura, de sokkal jobban tennék az emberek, ha nem tudományos köntösbe bújtatott spirituális ökörségekkel próbálnák magyarázni, mindenféle definiálatlan rezgésekkel, meg látható UV tartománnyal.

Ez olyan, mint az akupunktura: attól függetlenül működik és jó, hogy kiderült, a magyarázatai hülyeségek és igazából nem nagyon tudjuk, mitől történnek a dolgok. De legalább nem akarunk hozzá eposzt költeni...

Amíg ilyen homályos hanták vannak a dolgok körül (biorezonancia, aura, stb.) addig nekem kamu. Ha azt mondják, hogy bocs, fingunk sincs, mi ez, de itt van ezer kontrollált kísérlet, ahol az alanyok auráját az összes "látó" legalább hasonlónak ítélte, akkor azt mondom, fogtunk valamit.

2009. júl. 23. 19:14
 15/28 anonim válasza:
65%

Rosz, rossz, rosssz! A gyerekek, és az állatok is látják az aurát, a gyerekek elvesztik ezt a képességüket, elég hamar, még az első sz előtt! Én rendszeresen végzek auramérést az anyámon, és ezalapján vizsgálom a fekhelyeinket is, mivel a vízerek, és a hartmann- zónák halálosak is lehetnek! De nem pofázok, ide könyvet is írhatnék... Ezt már más megtette! Figyelj, csak!

Adok neked egy kis infót, hol tudsz utánanézni! :D

Kováca András (nagy Táltoskönyv)

Ősmagyar Táltos Egyház

1143 Budapest

Tábornok út 11/A. I/1

Telefon: 06/1 251- 4983

Telefon/fax: 06/1 222386

Weblap: www.taltos7.hu

Ígérd meg hogy nem leszel hitetlen, és hogy utánanézel! :)

2009. júl. 25. 16:33
 16/28 anonim válasza:
82%
az előzőtől kérdezném, hogy méri az aurát, mi a pontos mérési eljárás? egyáltalán mi az aura? Mérjük, csak nem tudjuk mit?
2009. júl. 25. 19:02
 17/28 anonim ***** válasza:
73%

"Ha azt mondják, hogy bocs, fingunk sincs, mi ez, de itt van ezer kontrollált kísérlet, ahol az alanyok auráját az összes "látó" legalább hasonlónak ítélte, akkor azt mondom, fogtunk valamit."

Persze hogy fogtunk valamit. Egymilliárd kontrollált kísérletet is elvégezhetünk, az utóképek jelentkezésének teljesen hétköznapi tényét mindez csak megerősítené. Kár, hogy az utókép egy optikai csalódás, és semmi köze az ezoterikus hókuszpókuszhoz. Egy tudományosan, de hétköznapi ésszel is évezredek óta értett jelenség.

2009. júl. 26. 14:21
 18/28 anonim válasza:
77%
Ez is egy olyan dolog, hogy ha nem is hallod meg érzed, hogy valaki kinyúl feléd, vagy bámul, mégis arrafordulsz. Egyfajta védőmező.
2009. júl. 28. 21:06
 19/28 A kérdező kommentje:
így van:) érdekes dolog.. én igyekszem megtanulni, és valamit talán sikerült is, tesóm szobájába voltam, kinyújtottam a kezem h a tenyerem magam felé nézzen, és bámultam, aztán megjelent valami halványkék szín, és elkezdtem mozgatni a kezem, és ment utána, ez talán az volt?
2009. júl. 29. 10:59
 20/28 anonim válasza:
26%
táltos és hasonló emberkék,ez a kérdés a természettudományok kategóriájában van,legalább itt ne gyertek a vízereitekkel és hartman-zónáitokkal...és aki közületek "auramérést" végez az járjon orvoshoz vagy legalább úgy beszéljen ilyen hülyeségekről ha ért a fizikához...de ha értene,nem beszélne ilyen hülyeségekről:D
2009. júl. 30. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!