Elhunyt rokon macskaként tért vissza. Mit gondoltok erről a jelenségről?
Figyelt kérdés
6 évvel ezelőtt halt meg 80 akárhány éves korában a dédmamám. Jobb szemét rák támadta meg és ki kellett venni. Sokáig félszeműként élt. Halála után pár héttel nagymamám házánál (nem itt élt a dédi, hanem öregek otthonában) megjelent egy csúnya félszemű szürke öreg macska. A jobb szeme hiányzott. Nagyon bújós volt, állandóan jött oda hozzánk, hogy megsimogassuk. Hülyéskedtünk, hogy biztos a dédi jött vissza. Kb. 4-5 hetet maradt a háznál és eltűnt örökre.
Érdekes egybeesés. Szerintetek?
2012. aug. 15. 15:41
11/18 A kérdező kommentje:
Istengyík, párszor láttam dédit egész életemben, nem tudom mennyire volt szeretetéhes. Nagymamám annyit mondott, hogy tipikus mindenlébenkanál anyós volt, anyum szerette, fél gyerekkorát nála töltötte.
2012. aug. 15. 21:36
12/18 anonim válasza:
Szerintem az elhunyt rokonod röhögne ha élne. Nagyon. Szegény. De szegény macska is ha értené, hogy mekkora baromságokat gondolsz róla:-)Ö))))))))))
13/18 anonim válasza:
Lelettem pontozva de nagyon... Szerintem igenis elképzelhető. A dédim imádta a virágokat,a macskákat.. A lányom teljesen tervezetlenül jött(fogamzásgátló szedése mellett) és napra pontosan 100 év különbséggel születtek! Ő is nagyon állatbarát,meg minden virágot meg kell vele nézni. Főleg a cicákat szereti nagyon. Multkor odaadtuk neki a dédim plüsscicáját,amivel a dédim utolsó éveit töltötte itt nálnk(amikor nem otthon lakott) s ő ugyanúgy elkezdte etetni mint a dédim.Kiment a konyhába és mondta h keksz(ha kér kekszet azt mondja) s odaadta a cicának. De csak a háztartási kekszet adta neki oda,amikor linzert adtunk neki oda azt nekem adta. A cica mindig háztartási kekszet kapott. A dédim 1910ben született,a kicsim 2010ben. S most úgy néz ki a kistesó is tervezetlenül jön,s ő is úgyanazon a héten fog születni mint a dédim. (április 22,ill a kicsi 18ra kb kiirva.) S van a nagyszüleimnél több cica is(plüssök) de neki csak az a cica!cica! kell... 2.5éves kislány egyébként..
14/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti, te pedig elmehetsz a francba. Hülye majom.
2012. aug. 18. 12:16
15/18 anonim válasza:
Persze, hogy eltűnt mert a kormány macskaként kevesebb nyugdíjat adott neki. Nincs mit segíteni, így búcsúzott el tőletek.
16/18 anonim válasza:
egy emberi lélek képtelen állati testben újjászületni. az emberi lélek képes olyan dolgokra, amelyre egy állat eredendően képtelen, így a kérdés érdektelen.
17/18 anonim válasza:
Mind egyek vagyunk, ugyanaz a macska, mint te. Testünk korlátoz. Választhasz szellemi fogyatékos testet is. Állatnak, főleg egy macskának vannak erényei. Macska sok politikusnál, kapitalista embernél erényesebb.
18/18 anonim válasza:
Szerintem valaki átvágott a palánkon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!