Válaszolt a kérdésekre, ez mi volt ha nem szellem?
"Ez úgy működik,hogy aki hinni akar bármi hasonló misztikus és izgalmas dologban akkor ,,bizonyítékot" is kreál hozzá"
Ez azért nem olyan egyszerű. Én például meg vagyok győződve ezek létezéséről, mégsem produkálom a bizonyítékokat. Valószínűleg nincs meg a képességem hozzá, hogy "lássak" ilyesmit, és innentől több ez, mint holmi pszichológiai okokból történő hallucináció.
Nem éred fel ,mekkora "szerencse" ért! Bezzeg, gyújtottam volna én is Nem is gondoltad komolyan,csak poénból fűzted ,álljon meg egy kicsit , aztán az többször is megtörtént???
Válaszolj a kérdésemre , ó Szellemek Mesteranyja! : Mi a praktikád???
Mit tegyek , hogy ne csak remegjen , meg is álljon és ez akár többször is megtörténjen???
Az ezo kategoriában a szkeptikusok , a felvilágosodottabbak mit keresnek? Téged, kedves ,téged ,mert veled övék a mosoly országa!
Ha az együttérzésért cserébe tőled néha csak valóban "primitív" vagdalkozásra telik ,akkor is!
Ne add fel, kedves! A gyertyát hagyd áramszünet idejére, végy
inkább pár cserép virágot! Beszélj hozzájuk! Locsold ,ápold , poénból kérdezgessed őket! Ők bizonyosan "válaszolnak" ,mert az általad kilélegzett széndioxidot is hasznosítják ! Egyéb levegő -és hangulatjavító hatásuk mellett oxigént ermelnek , vizet párologtatnak , így a lakásban jobb lesz a levegő! A szobanövények egyes fajtái a légtérben előforduló káros anyagok megkötésére is képesek. Tehát vagy "megkötik" a te szellemedet is, vagy csak szimplán lefoglalod magadat és megbékülsz, hiszen a zöld szín nyugtat! Gondolj bele, kedves!
Ha a cserepekkel nem vagdalkozol majd, mint itt, akkor csak jól jöhetsz ki a történetből! Béke legyen veled!
Kedves! Küldök még neked egy kis "t"betűt ,mert lemaradt!
Legyél szíves helyretenni..épp, mint a magad lelkivilágát!
Üdv!
"a szkeptikusok , a felvilágosodottabbak"
Nem nevezném felvilágosodottnak azt, aki elutasít jelenségeket anélkül, hogy megvizsgálná. Nem feltétlenül erre az esetre gondolok, de számtalan példa van, hogy nem kitaláció az ilyesmi, pláne a Poltergeist-jelenség, de még arra sincs a materialistáknak (ez a szkeptikusok igazi neve) semmilyen elfogadható hipotézisük, mivel nem lehet azt a materializmus keretein belül magyarázni. Ezért nem foglalkoznak ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!