Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Válaszolt a kérdésekre, ez mi...

Válaszolt a kérdésekre, ez mi volt ha nem szellem?

Figyelt kérdés
Gyújtottam gyergyát tegnap este.A lakásban sehol nem volt semmi nyitva.Remegett nagyon a gyertya lángja,és akkor csak úgy poénból kérdezgettem,és mondtam ha igen akkor álljon meg egy kicsit,és ez többször is megtörtént.

2012. júl. 16. 10:35
1 2
 11/20 Antimod ***** válasza:
59%

"Ez úgy működik,hogy aki hinni akar bármi hasonló misztikus és izgalmas dologban akkor ,,bizonyítékot" is kreál hozzá"

Ez azért nem olyan egyszerű. Én például meg vagyok győződve ezek létezéséről, mégsem produkálom a bizonyítékokat. Valószínűleg nincs meg a képességem hozzá, hogy "lássak" ilyesmit, és innentől több ez, mint holmi pszichológiai okokból történő hallucináció.

2012. júl. 16. 20:59
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
Tudjátok vannak a hívők, a szkeptikusok,meg a hülyék akik vitatkoznak!
2012. júl. 17. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
és mit kérdeztél a szellemtől, hogy mi a kedvenc színed vagy mi? xD
2012. júl. 19. 02:40
 14/20 brokkoli93 válasza:
33%
Szellemek nem léteznek, csak démonok... és ha kommunikálni akarna veled hidd el nem ilyen finoman teszi... de tôlem beszélgethetsz a gyertyával
2012. aug. 8. 16:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Még a tél beállta előtt szigeteltesd a nyílászárókat! Ha kedvenc "szellemed" azután is veled marad , akkor is jól jöhetsz ki a dologból! kevesebb lesz a fűtésért fizetendő...
2012. aug. 11. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem éred fel ,mekkora "szerencse" ért! Bezzeg, gyújtottam volna én is Nem is gondoltad komolyan,csak poénból fűzted ,álljon meg egy kicsit , aztán az többször is megtörtént???

Válaszolj a kérdésemre , ó Szellemek Mesteranyja! : Mi a praktikád???

Mit tegyek , hogy ne csak remegjen , meg is álljon és ez akár többször is megtörténjen???

2012. aug. 11. 15:43
 17/20 A kérdező kommentje:
primitiv szkeptikus p*rasztok,mit kerestek ezo kategóriában?
2012. aug. 11. 17:41
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az ezo kategoriában a szkeptikusok , a felvilágosodottabbak mit keresnek? Téged, kedves ,téged ,mert veled övék a mosoly országa!

Ha az együttérzésért cserébe tőled néha csak valóban "primitív" vagdalkozásra telik ,akkor is!

Ne add fel, kedves! A gyertyát hagyd áramszünet idejére, végy

inkább pár cserép virágot! Beszélj hozzájuk! Locsold ,ápold , poénból kérdezgessed őket! Ők bizonyosan "válaszolnak" ,mert az általad kilélegzett széndioxidot is hasznosítják ! Egyéb levegő -és hangulatjavító hatásuk mellett oxigént ermelnek , vizet párologtatnak , így a lakásban jobb lesz a levegő! A szobanövények egyes fajtái a légtérben előforduló káros anyagok megkötésére is képesek. Tehát vagy "megkötik" a te szellemedet is, vagy csak szimplán lefoglalod magadat és megbékülsz, hiszen a zöld szín nyugtat! Gondolj bele, kedves!

Ha a cserepekkel nem vagdalkozol majd, mint itt, akkor csak jól jöhetsz ki a történetből! Béke legyen veled!

2012. aug. 11. 23:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves! Küldök még neked egy kis "t"betűt ,mert lemaradt!

Legyél szíves helyretenni..épp, mint a magad lelkivilágát!

Üdv!

2012. aug. 11. 23:52
 20/20 Antimod ***** válasza:

"a szkeptikusok , a felvilágosodottabbak"

Nem nevezném felvilágosodottnak azt, aki elutasít jelenségeket anélkül, hogy megvizsgálná. Nem feltétlenül erre az esetre gondolok, de számtalan példa van, hogy nem kitaláció az ilyesmi, pláne a Poltergeist-jelenség, de még arra sincs a materialistáknak (ez a szkeptikusok igazi neve) semmilyen elfogadható hipotézisük, mivel nem lehet azt a materializmus keretein belül magyarázni. Ezért nem foglalkoznak ezekkel.

2012. aug. 12. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!