Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Járt már valaki Bujka Antal...

Járt már valaki Bujka Antal spiritisztánál?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 09:53
1 2 3
 21/30 a Maci válasza:
26%

Nem jártam és nem is tervezem !

Nem azt mondom hogy csaló , hanem azt hogy egy jóindulatú ember, aki sajnos a Sátán befolyása alá került !

Így segítsége sajnos Istennek nem tetsző dolog.

Kedves Éva !

Jól tetted ,hogy elváltál a férjedtől hiszen ő egy spiritiszta médiummá vált aki képes az elhunytak

megidézésére .

Ez a Biblia szerint utálatos dolog, amit a TEREMTŐ gyűlöl! Az hogy megidéz halottakat, az nem azt jelenti

hogy azok az emberek élnek valahol (pl közteslétben vagy a túlvilágon) ők TELJESEN meghaltak !

Sátán mondta az első emberpárnak amikor a tiltott gyümölcsből -Istennek nem engedelmeskedve- ettek hogy

"Nem fogtok meghalni! "

Idézet a Bibliából (Mózes I.könyvéből) :

Az asszony így felelt a kígyónak: A kert fáinak gyümölcséből ehetünk, csak annak a fának a gyümölcséről, amely a kert közepén áll, mondta Isten: Ne egyetek abból, ne is érintsétek, hogy meg ne haljatok! A kígyó erre így felelt az asszonynak: DEHOGY HALTOK MEG !

Persze hogy hazudott és nem Isten hazudik amikor azt

mondja hogy egy teremtett ember ,aki azelőtt sosem

létezett : MEG TUD HALNI !

A kígyó vagyis Sátán ma is EZT akarja elhitetni az

emberekkel hogy NEM FOGNAK MEGHALNI !!!

A módszere az hogy felveszi az elhúnyt személy szokásait gondolatatit,hogy a még élő hozzátartozók

elhiggyék hogy az eltávozott rokon NEM halt meg !

A Teremtő ezt megengedi neki ,mert akinek igaz

HITE van az egy ilyen szeánsz után sem fogja azt hinni,

hogy a hozzátartozója él . sőt egy igaz keresztény

messziről elkerüli az ilyen halottidéző szeánszokat,

melyeket az ördög azért rendez meg hogy elhitesse az

emberekkel hogy NEM FOGNAK MEGHALNI !

A Bibliában található igazságot jelenleg csak egyetlen

vallás állítja : Jehova Tanúi ! Ők állítják egyedül azt

hogy nincs semmi a halál után,hogy az ember teljesen

meghal : porból lett és porrá lesz !

Csak a Teremtő kegyelméből van FELTÁMADÁS a halálból,

de addig az ember teljesen halott -csak Isten emlékezetében van meg,aki ha akarja feltámassza ha nem

akarja mert pl nem érdemli meg akkor nem teszi azaz az

örök halálban hagyja !Amikor az ember az gondolja hogy a lélek halhatatlan az megint nem igaz mert lelkünket

Isten adta és el is veheti mert NEM A MAGUNKÉI vagyunk,

hanem Istené !A Biblia sem állítja ,hogy a lélek

halhatatlan lennen : Ezékiel 18:4

" Amely lélek vétkezik, az hal meg. "

Ha azt hiszed nem fogsz meghalni, akkor a Sátánnak

hiszel mint azt az első emberpár tette !

Az összes vallás hazudik hiszen mindegyik az emberi

lélek hallhatatlanságáról beszél, ami hogyan lenne

igaz : Ha az ember mindig létezett mert a lélek örök ,

akkor minek volt a TEREMTÉS ! Teljesen felesleges

lenne embert teremteni ,hiszen az már van !

2015. jan. 25. 23:38
 22/30 Savannah70 válasza:
78%
Én is jártam nála, és megtiszteltetés, hogy tanítványává fogadott, nekem is készített kisszéket, amellyel én is vezethetek szeánszot. Ha van esetleg bátor jelentkező, akkor szívesen fogadom. :) Mottóm: aki nem hiszi, járjon utána.
2015. márc. 17. 12:55
 23/30 anonim ***** válasza:
52%

Láttam az Ezo TV-ben. A telefonálók és SMS-t küldők halott rokonainak üzeneteit tolmácsolta. Nagy rákészülődés, kézdörgölés és koncentrálás után mindenkinek csak általánosságokat mondott. Olyanokat, hogy: "ne félj, hamarosan minden jobb lesz", "szeretlek", "tavasszal majd lesz szerencsés fordulat az életedben", "jól vagyok, együtt vagyok a hozzátartozóimmal". Ilyen üzeneteket közvetített. Semmi konkrétum, csak ilyen egy-két szavas blabla. Nagyon gagyi volt, kilógott a lóláb. Látszott rajta, hogy ott találja ki az egészet. Ő is csak egy csaló.

Elötte láttam a Frizbiben. A Győzike édesanyjának "szellemét" idézte meg. Győzike rátette a két kezét egy háromlábú kisszékre, a szék mozogni kezdett, és az egyik lábára szerelt ceruzával írva válaszolt a feltett kérdésekre. Az már meggyőzőbb volt, de nem annyira, hogy el is higgyem, hogy a szellem válaszolt. Még ha kizárjuk valamiféle bűvésztrükk esélyét, akkor is ott a lehetőség, hogy Győzike mozgatta a széket. Ha nem is szándékosan, lehet, hogy a "tudatalattija". Mert olyan kérdésekre válaszolt a szék, amire Győzike tudta a választ, sőt elötte leírta egy papírra (gyanús!). Olyat kellett volna kérdezni, amire a jelenlevők közül senki sem tudja a választ (még Győzike sem), csak édesanyja "szelleme". De a válasz igazságtartalmát utólag lehet ellenőrizni. Például a szellem mondja meg, melyik általános iskolába járt, ki volt a osztályfőnöke, mi volt a nagymamájának a lánykori neve stb. Ha ezekre a kérdésekre is helyesen válaszol a "szellem", akkor lehet, hogy felülvizsgálom mostani véleményemet. Addig is azt mondom, hogy Bujka Antal egy csaló, hülyét csinál az emberekből, kihasználja a sok gyászoló szerencsétlent.

Ezt a kisszékes mutatványt jól meg tudja csinálni (egy hivatásos bűvész talán tudja is, hogyan), de a szellemekkel biztos nem tud kapcsolatba lépni. Az kiderült az Ezo TV-s szerepléséből. Az nagyon gagyi volt.

2015. okt. 31. 14:36
 24/30 Noriko80 válasza:
83%

Sziasztok!

Én nem tudom működik-e tényleg, de én hiszek a kapcsolatteremtésben, szeretnék végre 1x valakit, aki igazán ért a dolgához. Kb. mint Theresa Caputto médium. Szeretném édesapámmal felvenni a kapcsolatot, de akármilyen szeánszra nem adnék ki pénzt.

2015. nov. 1. 12:21
 25/30 anonim ***** válasza:
0%

Noriko80! Az elötted levő, a 23-as vagyok.

Az ég szerelmére! A XXI. században élünk! Szabaduljunk meg végre a középkori hiedelmektől! Nincsen mágia, nincsenek mágusok, látnokok, médiumok! Csak szélhámosok vannak, akik az emberek jóhiszeműségét, hiszékenységét kihasználva trükköznek, és így nagy pénzeket csalnak ki babonás áldozataikból. Nincsenek szellemek, tehát megidézni sem lehet őket! Gondolj bele, ha csak egy szeánszba kerülne, ha csak úgy meg lehetne ídézni "szellemeket", és beszélgetni velük, akkor mi lenne. Nem lennének megoldatlan gyilkosságok, sőt gyilkosságok sem lennének, mert ki az a hülye, aki gyilkolna abban a tudatban, hogy úgyis elkapják, elég csak megkérdezni az áldozat "szellemét". Nem lennének titkok, történelmi rejtélyek, az emberiség történetének minden pillanata ismert lenne. Elég lenne a megfelelő szellemet megkérdezni. Régen tudnánk, mire szolgáltak a Nazca-vonalak, hogyan épültek pontosan a piramisok, tényleg vadkan ölte-e meg Zrínyi Miklóst, ki volt Hasfelmetsző Jack, hol és mikor halt meg Petőfi Sándor stb. Nem lennének elásott, elsüllyedt kincsek, mert valaki csak tudja a halottak közül. Nem lennének eltűnt, megsemmisült irodalmi művek, elég lenne megkérni az elhunyt szerzőt, írja meg még egyszer. De a világ nem ilyen, vannak rejtélyek, elfeledett emlékek, információk. Szellemek nincsenek, és talán jobb is így. Képzeld el, milyen lenne sok milliárd év múlva, amikor már régen elpusztult a Föld is, a Nap is, sőt a világegyetem folyamatos, egyre gyorsuló tágulásának következtében minden anyag eltűnt a végtelenben, a "halhatatlan lélek" még mindig ott bóklászna a semmiben, megőrülve a magánytól és az unalomtól. Én nem vágyom ilyen sorsra.

2015. nov. 3. 17:41
 26/30 anonim válasza:

21!

Ha a teremto gyuloli a halott megidezeset akkor ne vegye el a szeretteitol es ne okozzon ezzel fajdalmat!

Nekunk csak ez az egy kapcsolat maradt a szeretteinkel ha mar a teremto igy kiszurt velunk...

2016. máj. 5. 10:43
 27/30 Eszter8908 válasza:
85%
Sziasztok! Szeretném megvédeni édesapámat!!! az ő munkája nem kamu!! De ha valaki úgy ír véleményt hogy még nem volt nála akkor ajánlom hogy először Menjen el egy szeánszra és utána alkosson véleményt.Csodás dolgokra képes. Csak ajánlani tudom mindenkinek hiszen sokan vagyunk akik elvesztették szereteiket. A szeánsz után hatalmas megkönyebbülést lehet érezni és talán könnyebb elengedni őket.
2016. jún. 15. 21:35
 28/30 anonim ***** válasza:
27%
Aki ért a fizikához az rájöhet hogy miért mozog az a bizonyos kisszék, és miért forgatja meg a szellemidéző az egyik lábánál fogva mielőtt hivja a "szellemet". Aki nem ért hozzá az pedig higgyen a mesébe. Ha léteznének szellemek tegyük fel, akkor kb midnen élőlénynek van szellem, több millió faj létezik a Földön olyanok is, amiket ember még fel nem fedezett. Mégsincs szellemük.Én szívesen elemnnék egy ilyenre kiváncsiságból, nekem egy csomó oylan kérdéséem van egy elhunyt, rokonomtól amit más nem tud, ergo. De ha az a kisszék nem mondja meg a választ. Akkor kamu az egész,, de erre azt szokták mondani a szellemidézők hogy nincs elég energia.. Persze.. Csak egyet mondok mert nem szeretném leleplezni, nem véletlenül, fogja mega szék lábát, idézés előtt, nem véletlenül teszi egy pontra a széket, és utána persze hogy elindul.,Fizika.
2017. ápr. 27. 10:13
 29/30 macskanadrag válasza:
91%
Én 2010-ben jártam nála, miután a páromat tragikus hirtelenséggel elvesztettem..igazi földhözragadt realistaként mentem, de amit ott megtapasztaltam mindent megváltoztatott. Olyan kérdéseket tettem fel, amire senki nem tudhatta a választ, csak a barátom és én, és mindenre pontosan jött a helyes válasz...aztán mivel még mindig hitetlenkedtem, következő alkalommal olyan dolgokat kérdeztem, amit még én sem tudtam róla (pl. hol tanult meg úszni, biciklizni, mikor született pontosan az édesanyja)..utána felhívtam a testvérét és megkérdeztem tőle ezeket, és minden válasz, amit ott kaptam helyes volt...ez hogy lehet? nem tudom megmagyarázni, de az biztos, hogy nem kamu, túl egzakt válaszokat kaptam...
2017. szept. 25. 00:20
 30/30 anonim válasza:
100%
Biztosak lehettek benne hogy a lelek tovabb el a halal utan. Halalkozeli elmenyt tapasztaltam meg, etelallergia miatt majdnem megfulladtam, es amikor mar alig volt levegom, ugy ereztem mint akinek az agya kezd atallni egy masik dimenziora. Es ez nem vicc. Ugyhogy nyugodtan higgyetek a Bujka Antalnak, tuti hogy nem kamu! Amugy en is fel akarom keresni ot.
2018. szept. 17. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!