Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Járt már valaki Bujka Antal...

Járt már valaki Bujka Antal spiritisztánál?

Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 09:53
1 2 3
 11/30 Manna.Idaho válasza:
34%

A boldogság:

felülmúlt elvárások.

2012. jún. 26. 09:21
 12/30 anonim ***** válasza:
21%
Ez csupán egy reklámkérdés az illető számára. Semmi extra. Jól élnek a kamusok, talán fogy az ügyfél és kell egy kis szóbeszéd, hogy növeld a forgalmát? Hm.......
2012. jún. 27. 08:54
 13/30 anonim ***** válasza:
29%

,,Ha rászánod is magad, azért légy kritikus szemléletű, ne hagyd magad megtéveszteni. Rengeteg a kókler."

A mondat vége így helyes: Mindegyik kókler.

2012. jún. 27. 08:55
 14/30 A kérdező kommentje:
12-esnek!Mi előnyöm származna abból,ha mást reklámozok?1* voltam nála,2 éve.Csak érdekelt,volt -e nála más is.A kérdés erről szólt.
2012. jún. 27. 12:12
 15/30 anonim ***** válasza:
68%
Én írtam hogy voltam Nála 4x nem értem nekem is mi hasznom származna ebből hogy ezt írom.Biztos összebeszéltem a kérdezővel ...
2012. jún. 29. 12:06
 16/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat!
2012. jún. 30. 12:13
 17/30 sellő69 válasza:
76%

Sziasztok!

Én Szabó Éva vagyok,Bujka Antal volt felesége!

A kommentekre válaszolva,csak annyit szeretnék hozzá fűzni,hogy Bujka Antal kézzel fogható válaszokat ad,és semmi csalás nincs benne,hiszen csak is olyan üzenet érkezik szeretteitektől, ami csak veletek kapcsolatos,és csakis rátok vonatkozik!

Nekem semmi érdekem nem származik belőle,hogy reklámozzam,hiszen 10 éve elváltunk,de úgy érzem meg kell védenem a rágalmaktól,amit nem érdemel meg!

Természetesen meg értem,hogy sokan kételkednek az ő tudásában,hiszen rengeteg a csaló!

Amerikából haza térve,és már itthon,folytatja a munkáját!

Akit érdekel,nézzétek meg a web lapját

[link]

Üdvözlet mindenkinek

Éva

2013. jan. 30. 09:19
 18/30 sellő69 válasza:
100%

Sziasztok!

Sokan kérték a segítségemet,hogy a volt férjemet

Bujka Antalt, nem tudják elérni telefonon,mert szeretnének elmenni hozzá!

Előre egyeztetett időpont alapján bejelentkezés!

06(30)382-61-86

Remélem tudtam segíteni

Üdv:

Szabó Éva

2013. márc. 14. 08:49
 19/30 anonim válasza:
78%
Sziasztok.Én 1-2 éve jártam nála anyukámmal,és a mamát idéztük meg,nem kamu! hihetetlen csodás dolgok történnek ott.a családt teljesen kizárt dolog, a bujak úr nem kérdez semmit hanem csak a mamám keresz nevét.
2014. szept. 9. 21:37
 20/30 anonim ***** válasza:
81%
Nálam ugyanez volt,megcáfolhatatlan az én realista férjemet is elvittem aki hitetlen volt! ma már hisz,nem tudta megcáfolni pedig próbálta :) aki még nem is próbálta az legyen szíves ne nevezzen csalónak valakit,hanem bizonyosodjon meg róla.Van sok csaló is ezt aláírom,ő nem az.
2014. szept. 11. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!