Miért álmodom meg a jövőt, és miért jelennek meg előttem képek amik meg is történnek?
Azt álmodtam hogy egy temetésen vagyok és láttam a fakeresztre (amit a sír elé raknak) kiírva apám nevét és hogy hány éves.Felébredtem,mint minden reggel megkávéztam,10 perc múlva csöngettek a rendőrök hogy apám hajnalban öngyilkos lett.
Barátnőimmel mentünk bulizni és egy pillanatra beugrott előttem egy kép egy autóbalesetről. (nem ismertem azt a fiút aki jött értünk buli előtt és a kocsiját se ismertem.)
Nem is foglalkoztam a látomással itthon a lányokkal készülődtünk hallottuk dudáltak.Megláttam a házunk előtt azt a kocsit ami a látomásomban darabokra tört.Bepánikoltam mondtam a másik 2 lánynak hogy ne menjünk elmondtam nekik a látomást és kinevettek! Én itthon maradtam... 1 óra múlva megtörtént a baleset az egyik barátnőm meghalt.
És még számos ilyen van,megérzem a dolgokat....
Szerintetek ezt lehet fejleszteni?Mit kezdjek vele?
"nem tudom, mi ez"
Szerintem ezt a clairvoyance (tisztánlátás) vagy az ESP (érzéken túli észlelés) kategóriájába sorolják. Úgy tűnik, hogy van egy közös "mező", ahová minden ember kötődik, de sokunknak ez egyáltalán nem nyilvánvaló. Aki viszont onnan információt tud "lehívni", annak ez szinte természetes, önmagától működő folyamat.
Ilyen az állatvilágban is megfigyelhető egyébként, felfogható egyfajta viselkedésbeli evolúciónak is. Ami érdekes, hogy az állatok földrajzilag túl távol vannak ahhoz, hogy a megszerzett tudást (pl. élelem egy újfajta megtisztítását) egymásnak átadják a csoportok. Tudósok mégis megfigyelték, hogy szinte egyidőben, teljesen eltérő helyen élő állatok ugyanazokat az új, tanult viselkedéstípusokat kezdték el alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!