Genya a punk kérdése:
Van Dunaharasztin szellemjárta hely?
Figyelt kérdés
Van Dunaharasztin szellemjárta hely? Engem csak a komoly válaszok érdekelnének, ezért kérnék mindenkit, hogy ne baromkodjanak.2012. máj. 31. 18:25
21/26 anonim válasza:
Kedves napkirály!
Igen gondolkoztam ezeken, és az öcsémet is megkérdeztem,ő azt mondta, hogy az árnyak emberalakra emlékeztetnek, és ő nem az a beszari "alak".De ha mindent meg tudsz magyarázni akkor mond el nekem, mi magyarázza a férfit a mamám ágya előtt?És a patkányt nagyon kétlem mert az egész lépcsőt át lehet látni és az csak deszkalapokból áll és nem is üreges.és a lámpa égett.
Egyébként az öcsém nem hazudik nekem soha,és nem talál ki magának képzeletbeli barátokat.
22/26 anonim válasza:
Senkinek sem kívánom hogy átélje ugyanazokat amiket én is, akármennyire is izgi lehet egy ilyen élmény, az emberben megmaradnak ezek a dolgok.És még ennél sokkal több van csak azokra már nem emlékszem pontosan.
23/26 Napkiraly válasza:
átélni nem jó, de nem biztos hogy rosszra kell gondolni. Egyszer jöttem haza, a ház előtt kiégett a kocsimban az egyik izzó, bementem a kábeltévé set-top boxa elállítódott,az internet elment és az ebédlőben égőt kellett cserélni. Keressek benne összefüggést?
25/26 Napkiraly válasza:
Közben gondolkodtam ezeken a dolgokon, eszembe jutott egy érdekes dolog. Nagyanyám a múltkor mesélte,hogy a '40-esévek közepén a barátnőjééknél a család szellemet idézett. A gyerekeket kizárták, de bekukucskáltak az ablakon,és csak azt látták, hogy ülnek körben és az asztal magától megemelkedik. A szellemidézés célja az volt, hogy megtudják mikor kerül haza hadifogságból a barátnő apja. A szellem jelzett egy pontos napot,és aznap az apa valóban hazatért. Nagyanyám pedig nem LSDzik.
26/26 anonim válasza:
van. a házatokban. az ágyad előtt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!