Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ha az egyik csakra el van...

Ha az egyik csakra el van záródva, hogyan lehet kinyitni?

Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
2012. máj. 24. 21:31
 2/15 Susiel ***** válasza:
60%
Nem kinyitni kell, hanem kitisztítani. A csakra szó jelentése, kerék, s ezt a nevet azért kapta, mert forog. Ha elzáródott, akkor többféle módszerrel is ki lehet tisztítani. Én Reikivel szoktam, de sok más módszer létezik. Google-ban ha a csakratisztításra rákeresel, biztosan találsz olyan módszert, amit különböző tanfolyami beavatottság nélkül is el lehet végezni :)
2012. máj. 24. 22:48
 3/15 Susiel ***** válasza:
72%
Mondjuk azt meg sosem értettem, hogy ha valakinek lövése nincs egy témáról, akkor miért szórja az igét...
2012. máj. 24. 23:05
 4/15 Napkiraly ***** válasza:
11%
el kellett sütni,bocs :) Vettem már részt csakratisztító meditáción, tudom miről van szó
2012. máj. 24. 23:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Sokan fizikálisan gondolnak a csakrák és az energiák áramlására, holott ezek olyan szellemi-lelki valóságok, amelyek nincsenek a fizikai törvényeknek alávetve! Az, hogy mi van a csakrákkal, energiákkal, csupán szándék kérdése. Ha szándékunk az, hogy nyitottak legyenek, akkor nyitottak. Ha annak a sugallatnak engedünk, hogy leblokkolt állapotban van bármelyik, akkor ilyen állapotban van. Amíg ezt nem fogadjuk el, addig nem indulhatunk el a gyógyulás útján, mert összekeverjük a szellemi létmódot a fizikai létmóddal, s így szükségszerűen természetellenes állapotba rögzítjük magunkat.
2012. máj. 24. 23:36
 6/15 anonim válasza:
37%

mire jó ez a csakra dolog?

lehet vele tömeget oszlatni? vagy azt a kamehameha dolgot csinálni?

engem nagyon érdekelne a dolog.

2012. máj. 25. 00:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Elzáródni nem tud teljesen, bezárulni meg pláne. Mindkettő halálhoz vezetne. Helytelenül működhet, és rárakódhatnak dolgok, de nem záródik el. Sokféle tisztító módszer van rá, válassz olyat aminek te hitelt adsz.
2012. máj. 25. 11:58
 8/15 anonim ***** válasza:
Kinyitni is kilehet, az már rengeteg pszichikus képességet hordoz magával. Kinyitni TELJESEN a kundalini felemelésével lehet.
2012. máj. 25. 13:48
 9/15 neska válasza:
30%
Jajj, miért hülyítitek? Mindenféle ezo-izé marhaság, parasztvakítás!! A csakra is.
2012. máj. 27. 08:32
 10/15 anonim válasza:
84%
Sztem, ha egy csakra el van záródva, keresd meg a hozzá tartozó gondolati és vagy érzelmi területet és azt kellene bontogatni, ott mi a gond. Speciel a csakrák mérete, sebessége gyorsan változik, és inkább letükröz minket. A csakrák felkapott téma, de nem olyan lényeges mint az, hogy hol, miért, milyen sérülések, stb blokkolnak. Az energia hiányos helyekre bármilyen technikával történő beavatkozás időleges, mert az energia egyensúlytalanság idővel visszaáll. A kérdés az mi tartja fent az állapotot, és általában ez kevésbé ezoterikus okokra vezethető vissza.
2012. máj. 27. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!