Mi tortenik velem? Bunkok kimeljenek . Es mielott valaki megkerdene ez tenyleg igaz, nem viccelek. Csak az irjon aki valoban hisz nekem!
Szerintem, ezt a kérdést rossz topicba írtad...
Inkább az egészség témához tartozik ez a dolog, 19 éves vagy, férfi.. talán szokj le a piálásról, szokj le a cigiről, elveszik az ember józan eszét, a dohány a pia, eszi az agysejteket, gondolom ez összefügg az agresszióval is, minél többet iszol idővel, majd annál agresszívabb leszel. Azért írtad rossz helyre a kérdést, mert abban a korban vagy, amikor ez természetes, vagyis nem a piálás az agresszió (a dohány az már természetes a mai fiataloknál -.- ), az izomfejlődés az erősödés a férfiaknál.
Szerintem nem gond, szerintem akkor lenne gond, hogyha ezt egy 14 éves lány írja ki.
Remélem segítettem, és remélem nem pontoz le senki. :\
Ha csak egyszer alkalom volt ,akkor talán csak a hormonok játéka, ha többször ismétlődik próbáld meg máshogy levezetni az energiáid és az elfojtott frusztációkat pl. sporttal (kondi, futás, úszás), az úszás a legjobb ,mert a szív, tüdő, és izmok erősítése mellett ellazít is.
Ha ezek nem válnak be, szerintem csak akkor fordulj szakemberhez, ő is ezt mondaná,mivel a pszichiáter szerintem olyan kórképekre ad gyógyszert ami a normális életvitelt nagymértékben befolyásolja és megnehezíti pl. iskolába járást, munkába járást stb. Amúgyis a fokozatosság elvének vagyok a híve. Én mikor ideges voltam mandalákat színeztem, de gondolom ez egy pasinál nem válik be, ezért gondoltam hogy próbáld ki a testedzést először, nagyon jótékony hatása van, tudod "ép testben ép lélek" ez még mindig igaz! Üdv, Kym
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!