Az paranormális, ha szoktam mással telepatikusan tartani a
kapcsolatot, vagy az már skizofrénia?
11/26 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszi az együtt érzőknek a segítséget.A többiekkel meg nem foglalkozom.Szép estét!
12/26 anonim válasza:
Szia kedves író!
Remélem nem sértelek meg avval, ha azt írom, hogy hihetetlen kíváncsi lettem, hogy milyen az a telepatikus kapcsolat, és, hogy lennél szíves írni erről pár mondatban akár privát üzenetbe is! Sajnos semmit nem találok erről a neten de nagyon kíváncsi lettem :)
Köszönöm :)
2012. márc. 20. 02:18
Kedves Kérdező!
Hogyan történik ez? Akivel kapcsolatban vagy, az is tud róla? Ez olyan, hogy megérzed a másik féllel történteket vagy hogyan? Nagyon kíváncsivá tettél! Köszi, ha leírod!:)
2012. márc. 20. 09:24
14/26 anonim válasza:
Szia:)
Szerintem ez tök jó dolog normálisnak nem normális,de létezik ilyen...ez inkább különleges:)
Van olyan amikor valaki annyira ráhangolódik a másikra,hogy érzi az ő regéseit, gondolatait,érzelmeit...stb
másoknak személyesen ne nagyon beszélj róla,mert nem mindenki értené meg és ketyosnak tartanának:)
De te úgyis érzed kivel beszélhetsz róla.
Még ha idegen akkor is megérzed.hogy az illető hasonló cipőbe jár:) és megoszthatod vele a gondolataidat.
További szép napot:)
2012. márc. 20. 14:18
15/26 Tibi papa válasza:
Ez teljesen normális dolog. Az agykontroll tanfolyamon tanulható is. Egy mindennapos pl. valakit szeretnél felhívni telefonon, és megszólal a telefonod,az illető hív. Az agy kontrollosok ezt véletlen egybeesésnek hívják. DE van amikor szinte mindig működik. Nem kell ezt titkolni,aki kinevet az tudatlan. Állítólag vannak katonai hajók, melyekkel telepatikusan tartják a kapcsolatot, erre kiképzett személyek. Csodák nincsenek, legfeljebb nem vagyunk tisztában a természet törvényeivel.
2012. márc. 21. 14:58
16/26 CybrSpace válasza:
A schizophrenia a közhihedelemmel ellentétben nem tudathasadás! Telepátia nem létezik a mai tudományos ismereteink alapján, tehát csak annyit mondhatunk, hogy halucinációktól szenvedsz, amit rengeteg minden okozhat. Ha zavar a dolog, keress fel egy pszichiátriát. De legjobb ha magunk leszünk urrá az ilyen dolgainkon. Ha tudod kontrollálni, akkor jó, esélyed van arra, hogy megszűnjenek ezek az "extraszenzorális percepciók". Ha nem: orvos.
2012. márc. 24. 08:00
17/26 anonim válasza:
Hát már nem azért de ez eléggé hihetetlen.Mese habbal.Tárgyakat nem tudsz véletlen mozgatni?Vagy azt gondolod mert egy kanalat meghajlítottál már csodás képességeid vannak vagy mi?Egyszerű halucinációban szenvedsz és ennyi!Nem léteznek csodák!Sokszor talapsztaltam már.
2012. márc. 24. 08:30
Nem tudom mit ertesz a kapcsolattartas alatt, de mivel nekem is van olyan ember akivel total "egy hullamhosszon vagyok", nem feltetlenul utasitom el a jelenseg lehetseges voltat. Bar ha ugy van mint nalam azzal az eggyel (telefon megcsorren amikor fel akarom hivni, vagy o veszi fel azzal hogy eppen hivott volna, elindulok pl kavet fozni es jon szembe ugyanazzal a szandekkal, elkezd valamelyikunk beszelgetni es kiderul hogy ugyanazt a temat akarjuk mindketten felhozni), hat ez szerintem inkabb azert lehet, mert ennyire egyforman gondolkodunk. De megerezzuk ha csak lopva is nez valaki, meg ha beszelnek rolunk, azt is tudjuk/erezzuk anelkul hogy hallanank. Ki tudja... En nem foglalkozok ezzel, de neha jol jon az eletben hogy sokmindent "megerzek". Szerintem ne reklamozd ha ezt komolyan gondolod, az atlagember csak kinevet. Probald megtalalni a megfelelo szakembert a valaszokert, ha ennyire nyugtalanit.
2012. márc. 26. 04:46
19/26 A kérdező kommentje:
Rendben,köszi a segítő szavakat.
20/26 SFMBII válasza:
Hagyjuk már ezt az agykontroll tanfolyamot, az az életképtelen sérülteknek van, utána mennek szcientológusnak.
2012. márc. 28. 11:13
Kapcsolódó kérdések: