Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » 92 éves nagymamám saját...

SpeedyDeejay kérdése:

92 éves nagymamám saját anyukáját látja az ágyban, úgy ahogy annak idején a koporsóban feküdt. Hivja magához, de mire a mama odaér a "szellem" eltűnik. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 2. 17:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
Onnan hogy ilyen hamar csak akkor ugrik le a % ha a kérdező pontoz
2012. márc. 2. 23:29
 12/18 A kérdező kommentje:
Szenilisnek éppen nem mondanám,92 éves létére egyedül intézi a bankügyeit és még hasonlókat...de sokat mondja, hogy már néha jó lenne reggel nem felébredni...
2012. márc. 3. 01:58
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ennyi idősen már jogában áll benyújtani a kegyelmi kérvényt.
2012. márc. 3. 02:06
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Azt hiszem 92 éves korban már én is mondanám az ilyesmit. Ezt végül is meglehet érteni: valószínűleg már nem olyan mozgékony mint fiatalkorában és biztos vagyok benne, hogy a vele egyidős korosztályból sem él már sok ember.
2012. márc. 3. 18:54
 15/18 anonim ***** válasza:
18%
Aha, szenilis!
2012. márc. 5. 16:39
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon sajnálom nagyanyádat. Sajnos halál előtti állapot én időseket gondoztam és aki elment előtte jött érte apa anya és felkészítették a nagy útra.. Ezzel kapcsolatba még tudnék írni neked, de max privibe ide nem írom ki a többit amit tapasztaltunk a többi kollégámmal együtt. Voltak ennél cifrább esetek utána meg tényleg meghaltak. Egy néniről tudok még aki mai napig hallucinál de az a gyógyszerektől van a fájdalomcsillapítóktól lehet gyógyszer hatása is.. Ezt is nézzétek meg.
2012. márc. 5. 18:12
 17/18 anonim válasza:
100%

az én mamám 96 évesen halt meg :(

ő is az utolsó hónapjaiban mindig a szüleit látta, hogy ott van az édesapja meg az édesanyja.

hát nem tudom.... lehet benne valami, de én inkább a totális leépülésre gondolok (végső stádium) nem úgy működnek a szervei ahogy kell nem olyan az anyagcsere a méregtelenítés... stb ha az agyba már egy kicsit is más "minőségű" vér jut szellemileg nagyon meg lehet változni.

2012. márc. 10. 11:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitségeket mindenkinek. Leszámitva, hogy itt is van sajnos pár szar alak akik ilyen lepontozós baromsággal mérgesitenek még....
2012. márc. 11. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!