Ha valakit megszáll egy vámpír, hogyan lehet kiűzni belőle?
Figyelt kérdés
Van egy csaj (osztálytársam), akinek nagyon tetszek, de ez nem kölcsönös. Össze akart velem jönni, de én udvariasan visszautasítottam. Utána ő egyre depisebb lett, minden nap tiszta búvalbaszott arccal jött suliba, naponta többször is pityergett. Mondták a barátnői, hogy felejtsen el engem és keressen más pasit, de ahogy teltek a napok, ő egyre szomorúbb és szomorúbb lett... Egy hét után vettük észre, hogy mintha nem lenne önmaga. Nagyon sápadt volt az arca, semmitmondóak voltak a szemei, ki voltak hegyezve a körmei és ami a legaggasztóbb, hogy vért akart inni. Azóta csak rosszabb lett. Folyamatosan az osztálytársaim vérét akarja kiszívni, és harapdálni akarja mások nyakát. Azt mondta, hogy megszállta egy vámpír, és lassan teljesen az irányítása alá kerül. Éjjel szinte nem is alszik. Bár nekem nem tetszik a lány, de aggódok miatt, ahogy sokan mások is. Hogy tudjuk kiűzni belőle a vámpírt? Aki tudja a módját, az írja le.2012. febr. 26. 17:56
22/37 anonim válasza:
szerintem is kamu. vagy beteg... sokan bemagyaráznak maguknak dolgokat. nekem is volt egy sulitársam aki vámpirnak mondta magát...ez a menö..kész.szánalmas és röhejes.
23/37 anonim válasza:
akkora fake, hogy már a történet első felén is látszik, hogy kamu, pedig ott még nincs is benne vámpírkodás
25/37 anonim válasza:
Egyél nagyon sok fokhagymát attól biztosan elmenekül.
26/37 anonim válasza:
Nincsneke vámpírok. Komoly a kérdés? Ne mááááááá
29/37 anonim válasza:
A vámpírok nem szállnak meg senkit. A vámpírok megharapnak, és te is vámpírrá válsz. Ég és föld a különbség.
30/37 Shai-Hulud válasza:
Spricceld le szentelt vízzel, dörzsöld be fokhagymával, világíts rá kvarclámpával, de könyörgöm, karót csak a legvégső esetben döfj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!