Mit tegyek, hogy bebizonyítsam?
Ne is foglalkozz az ilyen emberekkel, azért csak azért írnak, hogy szekáljanak valakit, akinek komoly kérdései vannak..
Bár azt gondolom, hogy lehet, hogy tényleg a stressz is okozhat efféle kiváltságokat (de csak ha olyan a munkahelyed, vagy a főnököd, vagy a családi háttér, stb..) ha mégsem ilyesmiről lenne szó, de mégis próbálj egy kicsit leraxálni.
Vegyél ki egy hét szabadságot, utazz el valahova, egymagad, ahol kipihenheted magad, jó alaposan. Ha még ezek után is mennek ezek a furcsa dolgok, akkor keress fel egy olyan embert, aki ilyesmikkel foglalkozik, tudós, jós, stb...
Nekem kb. 1 évvel ezelőtt teljesen elromlott az időérzékem.
Volt mikor azt hittem márciusban, hogy karácsony van, mert karácsonykor elfelejtettem valamit megcsinálni és márciusba jutott eszembe h mi is lett volna az. Vagy egy másik eset, mikor este 10órakkor felkeltem, hogy megyek a munkába. Mire a munkahelyemhez értem leesett, hogy még csak éjfél múlt. Nagyon megijedtem. Igazából csak stresszeltem én is. Jó-jó, tudom nem ugyan az az én problémám és a tied, de valószínűleg ugyanez lehet az oka. de ha mégsem, akkor keress fel valakit aki segíteni tud.
Minden nagyvárosban, vagy nagyobb városokban vannak kis üzletek, akiknek az eladóik ezoterikus dolgokat árulnak. 2 évvel ezelőtt egyik barátnőm gyertyát és füstölőt akart vásárolni az egyik ilyen üzletben. Mikor belépett az ajtón az eladó rögtön tudta, hogy rontás van a lányon. Szerintem kérdezgesd körbe az ilyen helyeket, hogy tudnak-e segíteni. Ne foglalkozz vele, hogy hülyének néznek. Aki olyan képességgel bír, hogy tényleg látja a hasonló dolgokat vagy érzi, akkor ő úgyis komolyan vesz és segít majd neked. :) Remélem segítettem a válaszommal. Majd írd meg hogy miújság :)
11-es válaszoló: Neked aztán nem lehet monoton az életed! Hallod totál izgi lehet, olyan sík hü*lyének lenni, hogy elhiszed az összes "paranormális" jelenséget. Neked ha látnál is hazudhatnám, hogy én vagyok a badacsonyi görényember, mert akkor is elhinnéd.
Nem tudom, honnan vetted ezt a bar*omságot, hogy a külföldiek nyitottabbak az ilyesmire... Azért mert az amcsik minden kitalált lényből filmet gyártanak? Arra pedig, pont hogy nem a külföldiek kaphatók, hanem jópár agyhalott, magányos magyar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!