Meghaladja értelmi képességeid, mert nem tudod miről van szó! Előbb gondolkodj aztán beszélj, de inkább maradj csendbe!
2012. febr. 7. 06:38
12/20 anonim válasza:
A legelső válasz a frankó. Csá
2012. febr. 7. 16:13
13/20 anonim válasza:
Nekd ez frankó hogy meg kell dugni őket??
Hát grat!!!
Nincs lelki világod ember???
Inkább ha ide jössz, normálisan válaszolj!!
2012. febr. 7. 17:16
14/20 Em0 Girl válasza:
a legelső válasz fajtalankodás, undorító,ocsmány és állatkínzás. aki meg csak azért akar hülyeséget írni h menőnek tűnjön vagy aki nem érti mi a büdös francról van szó, az ne válaszoljon -.-
2012. febr. 9. 16:42
15/20 anonim válasza:
Emolány megoldja a világ gondjait, ehehehe...
2012. febr. 9. 22:34
16/20 anonim válasza:
Egyértelműbb lenne a kérdés, ha egyszerűen így kérdezted volna:
A tudatomat miként lehet állatba belejuttatni?
Egyébként erre nem tudom a választ.
De talán mégis ... szerintem a legegyszerűbb megoldás az, ha Te magad változol "állattá". :-)
2012. febr. 10. 07:19
17/20 homo ludensz válasza:
Talán meg kellene tanulnod a tudatkihelyezés technikáját és akkor meg lehetne ezzel is próbálkozni.
2012. febr. 11. 11:48
18/20 Avangard válasza:
hát nem bírtam ki, hogy ne írjak. :D :D :D
ez akkora ökörség, hogy már fájt a válaszok is végig olvasni. az igazi megoldás a tudatátömlesztés... majdnem olyan mint a vérátömlesztés, csak vastagabb csövet kell használni :D :D :D
2012. febr. 11. 15:44
19/20 Toncsi63 válasza:
Haragszol arra az állatra? Miért akarod azt a szerencsétlen állatot lerántani a saját szintedre?
2012. febr. 12. 04:14
20/20 RaksashaGirl válasza:
Eddig nem tudtuk hogy lehetne, de megpróbálhatod. Csak vigyázz, nehogy benne maradjon a tudatod, mert zombi marad az emberi tested, az illető állatka meg tudathasadást fog szenvedni.. :) Ettől függetlenül nem egy hülye ötlet, ha meg lehetne tenni, én is szívesen kipróbálnám. :P Ha sikerrel jársz, szólj, én is szeretném megtanulni. Amúgy szerintem úgy lehet a legegyszerűbb, hogy lemész teljesen Alfába, vagy ha tudsz, még mélyebbre, és az adott állatra koncentrálsz, elképzeled hogy az ő szemével látsz, az ő nyelvével és mondjuk mancsával érzel, stb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!