Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A tudatom miként lehet állatba...

A tudatom miként lehet állatba bejuttatni?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 22:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ajsa

Ha nem érted a kérdést, akkor miért hablatyolsz?

Meghaladja értelmi képességeid, mert nem tudod miről van szó! Előbb gondolkodj aztán beszélj, de inkább maradj csendbe!

2012. febr. 7. 06:38
 12/20 anonim ***** válasza:
A legelső válasz a frankó. Csá
2012. febr. 7. 16:13
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekd ez frankó hogy meg kell dugni őket??

Hát grat!!!

Nincs lelki világod ember???

Inkább ha ide jössz, normálisan válaszolj!!

2012. febr. 7. 17:16
 14/20 Em0 Girl ***** válasza:
9%
a legelső válasz fajtalankodás, undorító,ocsmány és állatkínzás. aki meg csak azért akar hülyeséget írni h menőnek tűnjön vagy aki nem érti mi a büdös francról van szó, az ne válaszoljon -.-
2012. febr. 9. 16:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Emolány megoldja a világ gondjait, ehehehe...
2012. febr. 9. 22:34
 16/20 anonim válasza:
58%

Egyértelműbb lenne a kérdés, ha egyszerűen így kérdezted volna:

A tudatomat miként lehet állatba belejuttatni?

Egyébként erre nem tudom a választ.

De talán mégis ... szerintem a legegyszerűbb megoldás az, ha Te magad változol "állattá". :-)

2012. febr. 10. 07:19
 17/20 homo ludensz ***** válasza:
Talán meg kellene tanulnod a tudatkihelyezés technikáját és akkor meg lehetne ezzel is próbálkozni.
2012. febr. 11. 11:48
 18/20 Avangard válasza:

hát nem bírtam ki, hogy ne írjak. :D :D :D

ez akkora ökörség, hogy már fájt a válaszok is végig olvasni. az igazi megoldás a tudatátömlesztés... majdnem olyan mint a vérátömlesztés, csak vastagabb csövet kell használni :D :D :D

2012. febr. 11. 15:44
 19/20 Toncsi63 ***** válasza:
60%
Haragszol arra az állatra? Miért akarod azt a szerencsétlen állatot lerántani a saját szintedre?
2012. febr. 12. 04:14
 20/20 RaksashaGirl ***** válasza:
54%
Eddig nem tudtuk hogy lehetne, de megpróbálhatod. Csak vigyázz, nehogy benne maradjon a tudatod, mert zombi marad az emberi tested, az illető állatka meg tudathasadást fog szenvedni.. :) Ettől függetlenül nem egy hülye ötlet, ha meg lehetne tenni, én is szívesen kipróbálnám. :P Ha sikerrel jársz, szólj, én is szeretném megtanulni. Amúgy szerintem úgy lehet a legegyszerűbb, hogy lemész teljesen Alfába, vagy ha tudsz, még mélyebbre, és az adott állatra koncentrálsz, elképzeled hogy az ő szemével látsz, az ő nyelvével és mondjuk mancsával érzel, stb..
2012. febr. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!