Hogyan tudnék álomba merülni úgy, hogy közben ne veszítsem el a tudatom?
írd be googliba h éber álom.
amúgy próbáld a meditációt ;)
nem ap, hanem tudatos álomnak hívják, ez az állapot az álmom belül amikor öntudatodra ébredsz...
ha ap ről beszélünk az akkor valósul meg ha az egész folyamat kontrolálható az h kimész a testedből, és jelenidejű az egész nem az álmok szintjén van ....ez nagyon lényeges különbség a kettő között, és a visszatérési folyamat is az egyén kontrolálásával történik!!tudatos álomnál meg a belépési és kilépési fázisok kiesnek és ált nem jelenidejű v ha mégis akkor az előforduló képekből lehet tudni h mi az!!!!ap nél nincsenek képek a külvilágot érzékeled úgy ahogy van csak nem testedben!!!
Érdekes módon mielőtt tudtam volna mi a rosseb az az eredet film már érdeklődtem e téma iránt.
Olykor random sikerül álmomból kijönnöm, kinyitnom a szemem, és akkor különösen érzem magam, zúg a fejem, kiváltképp a szemöldökeim közti régió, megmozdulni nem igazán tudok, esetleg a lábam tudom mozgatni, vagy a lélegzésem tudom irányítani, és ezekkel szoktam kijönni ebből az állapotból. A lábam addig rázom amíg kinem zökkenek. Tulajdonképpen szerintem ezen a ponton kéne nyomást-húzást gyakorolnom valahova, hogy elhagyjam a testem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!