Ti örülnétek ha léteznének természetfeletti lények?
Figyelt kérdés
Ti örülnétek ha kiderülne hogy minden természetfeletti lény,amiben eddig nem hittünk létezne?2012. jan. 14. 11:29
11/14 anonim válasza:
Nem kérdés, hogy léteznek.
De hogyha a napvilágnál járnának,örülnék-e?
Nem tudom. Szerintem káosz köszöntene ránk, és alaosan átrendeződne a világ.
Sokan meghalnának, tönkre mennének, nem kizárt egy háború sem.
Én nem félek. Meglenne a módja, hogy megvédjem magam, így lehet hogy jól is jönnék ki a dologból, de siratnám az elmúlt nyugalmas napokat.
Az ember, mióta létezik, sikeres fajként igyekszik kiirtani a fenyegető fajokat.Ezek a lények már nem járnak a napvilágnál.. csak a legendává lett éji lények maradtak. szerinted nem bosszúszomjasak?
12/14 anonim válasza:
Azért bosszúszomjasak, mert hagyták magukat elfelejtetni?
13/14 anonim válasza:
szerintem is izgi lenne ha esténként démonok kaparásznának a padláson meg kilopnák a hűtőt !!
14/14 anonim válasza:
figyelne az ágyalatti mumus szex közben :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!