Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mennyi köze van az alvásparalí...

Mennyi köze van az alvásparalízisnek a spirituális dolgokhoz? Egyre hosszabb ideig tart nálam ez a dolog. Az utolsó 1,5 órás volt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ehhez a témakörhöz írtam, de érdekelne, hogy akik foglalkoznak az ezoterikával, jártasabbak ebben, ők hogy vélekednek erről.

Ha orvosilag közelítjük meg ezt a dolgot, akkor ugye a stressznek titulálhatjuk ezt, s az alváslabor-antidepresszánsok szedése a megoldás.

Érdekelne, hogy van-e köztetek olyan, aki többet lát ebben, mint csupán stressz, fáradtság.

Én személy szerint egyre többször élem át, egyre hosszabban, s egyre több minden történik ilyenkor. Legutóbb, mint írtam, 1,5 óra volt, amíg teljesen magamhoz tértem.

Egyszerűen nem bírtam kijönni ebből az állapotból, akárhogy is akartam.

Na nem ragozom tovább, mert hosszú lesz. Ha valakit érdekelnek a részletek, szívesen leírom. S persze szívesen várok minden kedves hozzászólást.

2012. jan. 12. 15:02
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy hogyan tudod biztosra, hogy milyen hosszú volt? Mert az időérzékedre ebben az esetben nem igen hagyatkozhatsz.
2012. jan. 13. 23:08
 22/27 yossarian44 ***** válasza:
85%
Pont azt akartam kérdezni, mint az előző. Az időérzéked ilyenkor nem a legpengébb...
2012. jan. 14. 15:50
 23/27 A kérdező kommentje:

Utolsó kettőnek teljesen igazat adok, mert én is gondolkoztam rajta, hogy közben nem mentem-e át alvásba.Vagy alvásból alvásparalízisbe.

A 1,5 órát azért hittem, mert tudtam mikor szenderedtem el (hajnali fél 1), s amikor felébredtem, akkor volt 2 óra. S a végén volt az alvásparalízis.

2012. jan. 14. 19:28
 24/27 anonim ***** válasza:
Szia! Honnan tudod hogy 1,5 óra? Alvásparalíziskor nem tudsz mozogni, te ébren vagy, de a tested még alszik. Hogyan tudtad hogy 1,5 óra, hiszen nem látod az órát. Ha hosszú ideig tart ez a dolog, és folyamatosan ismétlődik akkor mindenképp orvos, mert lehet hogy idegrendszeri problémád van, ami nem játék.
2012. jan. 27. 13:32
 25/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt alvásparalízisem, az kb 10 másodperces volt, de iszonyú érzés volt. Azthittem lebénultam. Majdnem elkezdtem pánikolni amikor kinyitottam a szemem és felébredtem.
2012. jan. 27. 13:33
 26/27 yossarian44 ***** válasza:
100%

Nekem mindig az van, hogy kinyitom a szemem, és erőlködöm, közben mindenféle csúnya alakot is látok, ami rám támad.

Az ezósok erre rögtön rárontanak, hogy szellem, démon, mumus, lidérc, Chuck Norris, stb. rontott rám, pedig egy nagyon nem parajelenségről van szó. Ezzel az erővel az összes álmunkban előbújó szörnyalak igazából valóságos, és bemászott a fejünkbe...

2012. jan. 27. 15:49
 27/27 anonim ***** válasza:

Te tudod kedves kérdező, hogy mennyire súlyos a dolog és hogy mennyire zavar, de én nem mennék el orvoshoz, pont a gyógyszerek miatt.

Velem is előfordult az alvásparalízis. Az első nagyon durva volt, egy nagy fekete valami akart megölni, kiabálni akartam, elszaladni, védekezni de nem sikerült. Aztán egyszer csak felébredtem. Aztán párszor még előfordult, hogy megjelent valami, de már nem féltem annyira tőle. Aztán egyszer hallottam nagy lépteit valaminek és engem szólított, tudtam, hogy megint nem sima álomban vagyok. De akkor tudtam mozogni. Felkeltem az ágyból, az ajtót kinyitottam akkor már ott volt előttem. Nálam egy fejjel magasabb férfialak állt velem szemben. Csupa sötétség volt az egész alak, se arc se semmi csak egy sötét alak. Féltem tőle, de tudtam, hogy csak álom és nem bánthat. Üvöltözni kezdtem vele, hogy takarodj, és hagyj békén. Ő szépen megfordult és elment, ezután felébredtem.

Ezután volt még pár alvásparalízisem, de már tudtam, hogy nem lehet bajom. Volt, hogy tudatosan nyugtattam magam, elkezdtem relaxálni mikor jött és át tudtam menni álomba. De olyan is volt, hogy apró lények szaladgáltak a szobámban de olyan szinten nem féltem, hogy nem is törődtem már velük és elaludtam.

Szóval a válaszom az, hogy próbáld meg kezelni a szituációt. Bajod nem eshet. Ez a lényeg. Próbálj meg relaxálni alatta, imádkozni, vagy csak simán elviselni.

2012. febr. 18. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!