Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mennyi köze van az alvásparalí...

Mennyi köze van az alvásparalízisnek a spirituális dolgokhoz? Egyre hosszabb ideig tart nálam ez a dolog. Az utolsó 1,5 órás volt!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bocsánat, hogy ehhez a témakörhöz írtam, de érdekelne, hogy akik foglalkoznak az ezoterikával, jártasabbak ebben, ők hogy vélekednek erről.

Ha orvosilag közelítjük meg ezt a dolgot, akkor ugye a stressznek titulálhatjuk ezt, s az alváslabor-antidepresszánsok szedése a megoldás.

Érdekelne, hogy van-e köztetek olyan, aki többet lát ebben, mint csupán stressz, fáradtság.

Én személy szerint egyre többször élem át, egyre hosszabban, s egyre több minden történik ilyenkor. Legutóbb, mint írtam, 1,5 óra volt, amíg teljesen magamhoz tértem.

Egyszerűen nem bírtam kijönni ebből az állapotból, akárhogy is akartam.

Na nem ragozom tovább, mert hosszú lesz. Ha valakit érdekelnek a részletek, szívesen leírom. S persze szívesen várok minden kedves hozzászólást.

2012. jan. 12. 15:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Nekem is volt már ilyesmim, meg amúgy nyitott vagyok az ilyen ezoterikus dolgokra (most ezt csak azért írom le, hogy tudd: nem egy szkeptikus vagyok, aki csak le akar oltani), de egy másfél órán keresztül tartó ilyen állapot már nem alvásparalízis, hanem pszichózis! De komolyan, nincs olyan alvásparalízis, ami pár percnél tovább tart. Szerintem fordulj orvoshoz, mert ez elég komoly dolgoknak lehet kísérőtünete, olyanoknak, amiket minél hamarabb "kapnak el", annál jobb!

Az alvásparalízis normális dolog. Ez viszont nem :(

2012. jan. 12. 18:00
 12/27 anonim ***** válasza:
85%
Én sokat gondolkodtam,hogy ez mitől lehetett.Lehet,hogy rossz lelkiállapotban voltam,vagy az orrsövény ferdülésemtől nem kapok rendesen levegőt(sajnos most is nagyon horkolok).Mindenesetre nagyon félelmetes és valóságosnak tűnő érzés.Arra is gondoltam,hogy a lakásnak is köze lehet hozzá,de elköltöztünk és a másik lakásban ugyan ezt átéltem.Dokumentum film is foglalkozott ezzel a témával,mert sok ember átélte már ezt és több régi kulturában is megírták.
2012. jan. 12. 18:05
 13/27 A kérdező kommentje:

Kedves 11! Azért nem vagyok őrült, vagy pszichikai eset. :)

A pszichózis az teljesen más dolog. Akik abban szenvednek, azok teljesen elrugaszkodnak a valóságtól, elveszti a valósággal a kapcsolatát.

Egy cikk a köv.példát hozta erre:

"Talán mindenki emlékszik arra a szomorú esetre, amikor tavaly egy családra a rendőröknek kellett rátörni az ajtót, mert nem engedtek magukhoz közel senkit. A 38 éves családfő, korábbi életmód-tanácsadó, abban hitt, hogy nem kell ételt magukhoz venniük, mert a tökéletességhez vezető út a koplalás. Azt képzelte, hogy gyermekük Szent Péter reinkarnációja, megvilágosodott fénygyermek, akit védeni kell mindenkitől, a nagyszülőktől és a barátoktól is, akik energiavámpírok lehetnek és elszívhatják az életerőt előle. A különös életmód következményeként a feleséget már nem sikerült megmenteni, a férjet és két éves gyermekét pedig súlyos, leromlott állapotban szállították kórházba.

Nos ez az eset tökéletes példa a pszichózisra. A beteg apa elvesztette kapcsolatát a valósággal, olyan dologban hitt őszinte meggyőződéssel, ami az élettel összeegyeztethetetlen. "

2012. jan. 12. 18:40
 14/27 anonim ***** válasza:
76%
Legutóbbi 1perces volt hogy nemtudtam mozogni.ha másfél óráig blokkolva lettem volna igencsak beszartam volna...erről a mellkasra ülés meg levegő nem kapásról már sokat hallottam sok ismerősömtől.Meg persze láttam olyan lényt is ami nemtudom mi volt de nem figyelt rám...talán úgy tudom neked a legtöbb bíztatást adni ha elmondom,hogy talán már a 10000000000. életedet éled és akár már 1000.000.000 éves is lehetsz.Tehát igazán nincs okod félni,egyszerűen nem emlékszel vissza ennyi.
2012. jan. 12. 21:08
 15/27 anonim ***** válasza:
89%
Tehát,lényegében nagyon erős vagy és ezt sosem szabad elfelejteni.Ennyit elég tudni,hogy soha senki se tud bántani.És védelem alatt állsz,a múltad által,és a jövőd által.
2012. jan. 12. 21:10
 16/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jan. 12. 22:23
 17/27 anonim ***** válasza:
7%

"Láttam egy kék fénycsóvát, ami magával ragadott. Legjobb szó erre, mintha beszippantott volna. Éreztem, ahogy szippant be. Utána lebegtem a párom felett, s ráztam, hogy segítsen, mert nem tudok visszajönni. Persze ő semmit se észlelt az egészből."

Bármennyire is tiltakozol, ez pszichózis. Mindössze annyi a különbség azzal, amit linkeltél, hogy nem közveszélyes fajta. De attól még az.

2012. jan. 13. 07:30
 18/27 Fromjezus ***** válasza:
100%

Enis dokit ajanlanam!

(Ezo enem azt mondtaja velem tipikus nyitott koronacsakra esetleg koze lehet a harmadik szemhez is. Tul sok energia azokon a teruleteken. Iranyitott meditacioval elvezetnem onnan az energiat. Erdemes a tobbi csakrat foldelni tanc pl. nagyon jo erre. De ezt tenyleg nem a gyogyszerek helyett hanem mellett)

2012. jan. 13. 15:30
 19/27 A kérdező kommentje:

"Bármennyire is tiltakozol, ez pszichózis. Mindössze annyi a különbség azzal, amit linkeltél, hogy nem közveszélyes fajta. De attól még az."

Figyelj, én amiket olvastam a pszichózisról, egyáltalán nem hasonlított erre.

Amit idéztél, azt teljesen az alvásparalízis, kicsit tovább menve a testelhagyás jellemzője.

Közben olvasgattam róla, s nem egy ember írta, hogy nekik is tartott 1 órát.

S nem utolsó sorban, ami érdekes, hogy nehéz határt szabni, hogy mikor vált át az egész álomban ismét, tehát visszaalszol közben.

2012. jan. 13. 20:22
 20/27 A kérdező kommentje:
Szóval kedves 17-es, ne ijesztgess!:D:)
2012. jan. 13. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!