Miért látható az asztrál térben a tárgyak, élőlények körül néha kékes vagy zöldes fény? Ilyen fényt látnak sokan a "szellemek" körül is. Mire utalhat ez szerintetek? Mi lehet az oka? Vagy mit lehet leszűrni ebből az összefüggésből?
11/11
Küldök egy linket, ahol utána olvashatsz, mi az asztrál tér, bár csökönyös szkepticizmusodon ez semmit sem fog változtatni, úgyhogy valószínű, ezután sem lesz világosabb számodra ez a téma.
Az elmélkedésem tapasztalaton alapul, nincs ebben semmi zavaros.
Ennek legalább van igazság alapja nem úgy, mint a reptoidoknak, amiket a szkeptikusok annyira szeretnek itt.
Nem LSD, ezt DMT-nek hívják, ez szabadul fel a halál pillanatában és mély meditáció idején is a tobozmirigyből. Ennek a mesterséges izomere DROGNAK minősül, elő lehet vele idézni halálközeli élményt és összetett hallucinációkat is!
Gondolom az 'asztráltérbe' mély meditációval 'jutsz' el.
PLS Mutass egy szellemképet amin zöld fény van, mert olyat még nem láttam!
Az asztrál térbe általában spontán testen kívüli élmény során jutottam, rendszerint álmomból felébredve.Többnyire alvásparalízissel kezdődött.
De volt olyan élményem, egyszer, amikor ébrenlétben történt az asztrál projekció.Ez nekem is furcsa, de ez van.
Mutatok neked szellem képet zöld fénnyel.
Igaz, ez egy rajz, de ha a történetet elolvasod, láthatod, hogy más is tapasztalt ilyet, nem csak én.
Egyébként ez a rajz is tökéletesen visszaadja azt, mit én is láttam.Pontosan ilyen zöld (több esetben kék) fény vette körül az alakokat, amik megjelentek a szobámban és így világították be a teret, ahogyan a rajzon is látható.
Nyilván nem véletlen, hogy az asztrál teret csillagfényű dimenziónak is szokták nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!