Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Üdv Mindenkinek Ki az aki...

Jónási Elvira kérdése:

Üdv Mindenkinek Ki az aki keresett Pesten, vagy Hajdú-Bihar megyében jó sorselemzőt? NEM JÓS! Sorselemző. Engem adtak meg, de én nem JÓS vagyok, hanem parapszichológus. Jónási Elvira Debrecen

Figyelt kérdés
2011. okt. 24. 12:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Uccsónak legmélyebb tiszteletem. Ha nem a kedves kérdező taktikai válasza álnéven:-))

Ettől még nem vitatéma, hogy a parapszichológia nem igazi tudomány, főleg a szabadegyetemeknek nevezett képzőintézmények nem adnak semmiféle diplomát, csak amolyan önképzőkör vagy hobbiközösség. Persze nagy hozzá a körítés, de a diplomáknak kritériumai vannak, ezt az utolsó válaszadó biztosan tudja, ha a kedves kérdező nem is.A szabadegyetem nem egyetem. Ez tény.

2011. nov. 7. 09:51
 12/15 anonim válasza:

Tisztelt Hölgyem/Uram.

Nem vagyok a kérdező ügyes taktikai húzása!!!Elvira nevében is kikérem magunknak ezt a feltételezést!Micsoda pimasz feltételezés!!

Ezt a tájékozatlanságot!

Szégyelje el magát!

Tegye meg legyenszíves, és írja be egy speciális keresőbe, ezt az egyszerű kifejezést:diplomás parapszichológus, addig ne írogasson!!

Meg fog lepődni, mennyire,és mennyien VAGYUNK!!LÉTEZÜNK!!

Ha valamilyen elintéznivalója van Elvirával, kérem tegye meg személyesen,de ne ezen az oldalon,HA MERI,de a Tisztelt Kollegák nevében felszólítom,egyszer, s mindenkorra fejezze be a lealacsonyító véleményezéseit!

Kritikán aluli!!

Eddig udvarias voltam, de nagyrabecsült DIPLOMÁS KOLLEGÁIM nevében kérek mindenkit, hagyjuk abba ezt a méltatlanságot!

Elvira is szálljon ki ebből a hozzá nem méltó,alacsony szintű diskurzusból.

A levelező meg sürgősen keressen fel egy szakembert!!!

2011. nov. 8. 16:14
 13/15 anonim ***** válasza:

Utánaolvastam, ha a kedves szkeptikus válaszadó nem is. Talán nem akar vitázni vagy ő is utánanézett ,csak nem ír. Szóval: Diplomát igazi Egyetemeken vagy főiskolákon adnak, Parapszichológus diplomát egyetlen egyetemen sem lehet szerezni.

Vannak viszont magánegyetemnek, magánakadémiának, stb-nek nevezett intézmények. Ők adnak papírt, doktorit, bármit amit kérsz. Ebben a körben ezt lehet akár diplomának is nevezni, ha valaki nem ragaszkodik a rendes végzettséghez.

Olyan viszont akad valóban aki egy igazi diploma birtokában kitanulja a parapszichológiát is és diplomásnak nevezhető, bár nem a parapszichológiai tanulmányai miatt hanem a korábbi valódi egyetemen szerzett tudása okán. Ennyit lehet találni erről a neten.

2011. nov. 8. 18:33
 14/15 anonim válasza:

Tisztelt előző válaszoló.

Ez egy korrekt megjegyzés,köszönjük,hogy legalább utánanézett.

Egész pontos információkat rólunk a speciális keresőben, google-ben a "diplomás parapszichológus" beírásával talál, amennyiben megtisztel minket a továbbiakban is az érdeklődésével.

Bizonyára meg fog változni a véleménye, ha bővebben olvas rólunk.

Jó egészséget!

Én ettől függetlenül távozom innen.

Baráti üdvözlettel.

2011. nov. 8. 20:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Én is utánanéztem. Utolsó előtti válaszadó a kimerítő. Parapszichológus diploma tényleg nem létezik, de sok helyen képeznek olyat és diplomának hívják és ,,egyetemnek" magukat a képzők. Ez persze csak amolyan magánvállalkozás, de jól hangzik.Olyanok viszont tényleg akadnak néhányan, akik mondjuk egy tanítói vagy egyéb igazi diploma birtokában parapszichológiát is tanulnak. Ettől még diplomásnak számítanak, hogy ilyen hobbijuk is van mellette.
2011. nov. 13. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!