Üdv Mindenkinek Ki az aki keresett Pesten, vagy Hajdú-Bihar megyében jó sorselemzőt? NEM JÓS! Sorselemző. Engem adtak meg, de én nem JÓS vagyok, hanem parapszichológus. Jónási Elvira Debrecen
Uccsónak legmélyebb tiszteletem. Ha nem a kedves kérdező taktikai válasza álnéven:-))
Ettől még nem vitatéma, hogy a parapszichológia nem igazi tudomány, főleg a szabadegyetemeknek nevezett képzőintézmények nem adnak semmiféle diplomát, csak amolyan önképzőkör vagy hobbiközösség. Persze nagy hozzá a körítés, de a diplomáknak kritériumai vannak, ezt az utolsó válaszadó biztosan tudja, ha a kedves kérdező nem is.A szabadegyetem nem egyetem. Ez tény.
Tisztelt Hölgyem/Uram.
Nem vagyok a kérdező ügyes taktikai húzása!!!Elvira nevében is kikérem magunknak ezt a feltételezést!Micsoda pimasz feltételezés!!
Ezt a tájékozatlanságot!
Szégyelje el magát!
Tegye meg legyenszíves, és írja be egy speciális keresőbe, ezt az egyszerű kifejezést:diplomás parapszichológus, addig ne írogasson!!
Meg fog lepődni, mennyire,és mennyien VAGYUNK!!LÉTEZÜNK!!
Ha valamilyen elintéznivalója van Elvirával, kérem tegye meg személyesen,de ne ezen az oldalon,HA MERI,de a Tisztelt Kollegák nevében felszólítom,egyszer, s mindenkorra fejezze be a lealacsonyító véleményezéseit!
Kritikán aluli!!
Eddig udvarias voltam, de nagyrabecsült DIPLOMÁS KOLLEGÁIM nevében kérek mindenkit, hagyjuk abba ezt a méltatlanságot!
Elvira is szálljon ki ebből a hozzá nem méltó,alacsony szintű diskurzusból.
A levelező meg sürgősen keressen fel egy szakembert!!!
Utánaolvastam, ha a kedves szkeptikus válaszadó nem is. Talán nem akar vitázni vagy ő is utánanézett ,csak nem ír. Szóval: Diplomát igazi Egyetemeken vagy főiskolákon adnak, Parapszichológus diplomát egyetlen egyetemen sem lehet szerezni.
Vannak viszont magánegyetemnek, magánakadémiának, stb-nek nevezett intézmények. Ők adnak papírt, doktorit, bármit amit kérsz. Ebben a körben ezt lehet akár diplomának is nevezni, ha valaki nem ragaszkodik a rendes végzettséghez.
Olyan viszont akad valóban aki egy igazi diploma birtokában kitanulja a parapszichológiát is és diplomásnak nevezhető, bár nem a parapszichológiai tanulmányai miatt hanem a korábbi valódi egyetemen szerzett tudása okán. Ennyit lehet találni erről a neten.
Tisztelt előző válaszoló.
Ez egy korrekt megjegyzés,köszönjük,hogy legalább utánanézett.
Egész pontos információkat rólunk a speciális keresőben, google-ben a "diplomás parapszichológus" beírásával talál, amennyiben megtisztel minket a továbbiakban is az érdeklődésével.
Bizonyára meg fog változni a véleménye, ha bővebben olvas rólunk.
Jó egészséget!
Én ettől függetlenül távozom innen.
Baráti üdvözlettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!