Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » MI lehet ez? Lehetséges, hogy...

MI lehet ez? Lehetséges, hogy csak a véletlenek találkozása?

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk el a párommal az egyik ismerősünkhöz albérletbe. Nos amikor leköltöztünk nem volt semmi különös, ami okot adhatott volna arra, hogy valaki "más" is van itt. Aztán szépen lassacskán jöttek a jelek. Egyik reggel arra keltünk fel, hogy a ruháim fele ki van borulva a szekrényemből ( szinte új szekrénysor, amikor költöztünk akkor vásároltuk ) aztán volt olyan, hogy bezártam a fürdőszoba ajtót és az hirtelen kinyilt úgy, hogy semmi más nem volt nyitva ( pl ablak, hogy huzat legyen ). Most pedig néztem a tv-t és gondoltam kimegyek a konyhába megebédelni, közben pedig hallgatom a tv-t. Meg is ebédeltem, utána hozzáláttam mosogatni és a tv egyszerűen átkapcsolt egy másik csatornára...nagyon megrémültem, őszintén szólva már kezdek félni, pedig még csak 2 hónapja vagyunk itt....lehetséges, hogy van itt valaki "más" is?
2011. okt. 2. 14:36
1 2
 11/12 mustafa33 ***** válasza:
Lengyel bútor, kínai TV.
2011. okt. 5. 23:00
 12/12 anonim válasza:

Rokonaim új lakásba koltoztek, ahol nem sokkal hamarabb egy oreg néni halt meg. A néni szelleme azonban ott maradt és napokig halvány szurke kodként szállt ide-oda néhány centire a padló felett, és nyomasztó érzés, megmagyarázhatatlan félelem fogta el az embert, amint belépett a lakásba. Ha nem látom saját szememmel és tapasztalom személyesen, nem hiszem el, hogy ilyen létezik!

Persze mindenki meg volt ijedve, de egy ezotériával foglalkozó ismerostol jott a "tuti tipp".

Egy fazékban gyertyát gyújtottunk, letettuk a foldre és nyugodt hanggal elkezdtuk ismételgetni, hogy békében jottunk és kérjuk a szellemet, hogy távozzon. Néhány perc után a szurke kod bele szállt a fazékba. Elfújtuk a gyertyát és eltunt a kod! Abban a percben megszunt a nyomasztó érzés és a kod sem jelent meg tobbet. A fazekat viszont inkább kidobtuk.

Félelmetes dolgok ezek, de mindenképpen van valami az élet után és vannak koztunk "mások" is, még ha abszurdnak és megmagyarázhatatlannak is tunik.

2011. okt. 23. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!