Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Drága Ezósok! Ti miért pont...

Drága Ezósok! Ti miért pont abban hisztek, amiben? Mi volt az az esemény az életetekben, aminek hatására elkezdtetek hinni az ilyesmiben?

Figyelt kérdés

Legyen szó szellemekről, reinkarnációról, reptoid invázióról, asztrálsíkról, vagy bármiről! Mit tapasztaltatok?

A szkeptikusoktól meg azt kérem, hogy ők meg írják le, miért nem hisznek ezekben, vagy ha esetleg volt hasonló élményük, mint amit itt leírtak, ők hogyan reagálták le.

Ugyanis élek a gyanúperrel, sokaknak halvány fingjuk sincs róla, és bármiféle mélyebb belegondolás, utánanézés nélkül osztják az észt, vagy csak győződnek meg.

Cáfoljatok meg!

(A Drága Ezósok megszólításon meg nem kell megsértődni, szerintem vicces, és ez lesz az én egyéni szóhasználatom. Ha más lopkodja, az nem ér.)

2011. szept. 27. 20:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 21:01

:)

A leélt 26 évem alatt nem találkoztam senkivel, aki rájött volna, hogy pont attól lesz intelligens, hogy kételkedik, és nem attól, hogy ő márpedig tudja.

Le a kalappal, visszaadtál egy kis hitet..

2011. szept. 27. 21:36
 22/44 A kérdező kommentje:

gyorsan írok, nem volt olyan sok idő, de megpróbálom összefoglalni a lényeget.

Wyrm:

Melyik fajdefiníciót használtad?

Válaszolj megfelelően a főkérdésre.

Többiek:

Ez csak egy egyszerű kérdés volt, de hát bocsánat, ha ennyire megerőltető válaszolni rá...

2011. szept. 27. 21:37
 23/44 anonim ***** válasza:
20:52- wyrm 18 éves
2011. szept. 27. 21:39
 24/44 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként engem is érdekel, hogy ha valaki valamiben hisz, akkor miért pont abban, amikor annyiféle összeegyeztethetetlen dolog van és mindenki pont olyan vehemensen hisz és biztos benne, érzi, átjárja, így született.. de nem lehet mindenkinek igaza. Azt sem tudom, hogy miért nem merül fel senkiben, hogy csak az emberi agya szórakozik vele.

Azt nem vitatom, hogy mindenki meg van győződve valamiről, csak nem értem, hogy igazolják ezt sajátmaguk előtt. Nekem az érzem/tudom kevés... annyira sokan tévedtek már.

2011. szept. 27. 21:40
 25/44 anonim ***** válasza:
36%

Wyrm,

Nem használhatod a faj szót "Minden ember egy saját fajt hoz létre abban a pillanatban, hogy megjelennek a gondolatok első szikrái benne."

A faj az egy rohadtul világi és materialista kifejezés, utálom, amikor ezeket az ezósok lopják a saját leírásukhoz. A faj pontosan az, ami. Biológiailag és evolúciósan, semmi több.

Attól még hogy te szeretnéd ezóson ételmezni ezeket a rendkívül körülhatárolt és korlátozott jelentőségű szavakat, még nem lesz igazad és okosabbnak sem tűnsz.

Találjatok ki saját nyelvet vagy írjátok körül a dolgokat és akkor talán megértem.

2011. szept. 27. 21:44
 26/44 anonim ***** válasza:
jelentésű és nem jelentőségű, sry
2011. szept. 27. 21:45
 27/44 anonim ***** válasza:
61%

Ez nem így működik öregem: nem lopás a nyelv számodra legkézenfekvőbb formában megtörténő kihasználása.

Azt feltételezem, mivelhogy erre rámutattál, te értelmezted milyen formában használtam a "faj" szót, szóval nincs szükség új dolgok kitalálására. A tanácsod azért köszönöm.

2011. szept. 27. 21:57
 28/44 anonim ***** válasza:
69%

Félreértesz. Az a baj a szavak "rossz" felhasználásával, hogy akik nem azt érzik, amit te, de nyitottak rá és meg akarnák ismerni, azoknak ez a szó nem mond semmit, mert számukra más a jelentése és amikor olvassák, kiül az arcukra a wtf..

Szerencsésebb lenne körülírni vagy honosítani a szavakat az ezó nyelvbe és biztosítani hozzá egy szótárt, mert elég kényelmetlen egyesével mindenre rákérdezni és akkor még sehol nem vagyok attól, hogy összefüggéseiben értsem.

2011. szept. 27. 22:00
 29/44 anonim ***** válasza:

És akkor a kérdezőnek részére:

Most hogy tegyem ezt? Hmm. Faj alatt érts most spirituálisan ég-és-föld különbséget, ne az előttem válaszoló nyilvánvaló "Cpt. Obvious" hablatyolását.

"Minden embernek ösztönjoga, hogy felsőbbrendűnek tartsa magát a másiknál, ami különféle formákban materializálódik. Az, hogy ez egyesekben mások által -akik ezt kihasználják- el van nyomva, nagyrészt a saját kimosott agyuk hibája; és ha bár nem lehet őket okolni, még is ez megy a világban, amióta léteznek. És nagyon is naive, hogy az úgynevezett "vezetők" -akik nemmellesleg ugyanúgy csak emberek hence ugyanúgy gondolkodnak, magukra törekszenek- összepróbálják terelni a nyájakat eggyé, mikor minden egy-egy gondolkodó személy egy-egy külön fajt alkotnak igazából -ha nem is gyakorlatilag- így lehetetlenné téve a tökéletes társadalmi harmóniát, csak látszólagossá téve azt. Egy jól játszott darab rejtegeti a selejtet, amiben élünk vígan, de jól működik so far :)"

A kérdés normális megválaszolására nem vagyok képes: nem mintha gátolt lennék, egyszerűen nem érzem úgy, hogy meg tudom válaszolni bővebben, mint ahogy az első válaszom végén próbáltam. Annyit tudok talán hozzátenni, hogy nem üres elhatározások eredménye a világképem. Legalábbis szeretném ezt hinni.

2011. szept. 27. 22:00
 30/44 Neménvagyokaz ***** válasza:

Én azért hiszek abban amiben hiszek,mert nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy attól, hogy nem érzékelek valamit(személy szerint én)az még létezik, hiszen a mai világban is sok ilyen van. (Pl. a rádióhullámok)

És a kérdésed második felére is válaszolva, nem történt velem semmi különös, vagy megrázó amitől egyszer csak így kezdtem volna gondolkodni.

2011. szept. 27. 22:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!