2 hónapja új lakásba költöztünk és minden tönkre megy itt (hütő, mosógép, tűzhely elromlott, kitört az ablaküveg, eldugult a wc. ) Rontás/átok ülne a lakáson? Mit tévők legyünk?
Nálunk a panel lakótelepek ilyenek, hogy minden romlik el. Nagyon egyszerű oka van, a feszültség a konnektorban több, mint 230 V és ingadozik (mérve lett) és még földelés sincs rendesen, mert el van cseszve az egész, és ez öli meg az elektromos dolgokat, főleg a régebbi fajtákat. Gyerekkoromban kb félévente kellett tévét javíttatni, később 2 mikrósütőt kidobni, számítógépek tápegységeit cserélgetni :(.
Az ablakot meg én is törtem már össze, mert elfelejtettem, hogy ott a redőny madzagjának a doboza :D
Rontás nem lehet lakáson, csak élő személyen. Viszont az sokkal valószínűbb, hogy negatív energiákkal van töltve a lakás ami akár az előző lakók rossz házasságától/mentális betegségétől/stresszétől lehet. Pl hitel miatt pénzügyi problémákon őrlődtek, amikor otthon voltak.
Végeztzessetek tértisztítást. Kicsit drága, de jobban megéri, mint minden háztartási gépet lecserélni és hosszú távon saját egészségetek érdekében is:
Anyám pasija ideköltözött ugyanez volt.. Minden tönkrement..Kicseréltünk mindent és most nincs ilyen gondunk.
A tárgyak öregednek, és nem csinálnak olyan eszközöket amik egy életre szólnak
ha egyszer valami elromlik, akkor követi a többi is...
tapasztalat, nálunk is pár éve volt nagyobb átépítés a lakásban, először tönkre ment a mosógép, utána a számítógép, a tévé, neki mentek a kocsinak, úgyhogy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!