Álomban a lélek/szellem ( nem tudom melyik a helyes ) szabadon jár, kel? Valóságban, vagy más síkon? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Valaki felvilágosíthatna erröl. érdekel a téma2011. aug. 27. 16:59
11/14 anonim válasza:
Ne keverjük már a szezont a fazonnal.
Az álmoknak semmi közük nincs ilyen értelemben a lélekhez.
Viszont keress infót az irányított álmokról. Az kell Neked. :)
12/14 anonim válasza:
én így hiszem. :) persze megvan a tudományos magyarázata is, de minden ilyesmi mögött van valami megmagyarázhatatlan. pl. alapból a lélek létezése.
13/14 anonim válasza:
Természetesen ilyenkor közünk sincs a fizikai síkhoz, nem is tudom hogy gondoljátok, hogy zárhatja ki egy kis agy működés a lélek vagy a szellem mivoltát. Nem üti a kettő egymást.
14/14 anonim válasza:
"Annyi már biztosan állítható, hogy a lélek nem vándorol"
Honnan tudjuk ezt, hogy biztosan állítható? Hiszen valóban képlékeny a téma. A tudományok pedig egy szűk dobozban keringenek egymás körül, nem mernek vagy nem tudnak kilépni egy másik síkra. Váci Mihály: " Bogárka nép voltunk, kaparásztuk létünk dobozának fedelét". Igaz, ő ezt történelmi vonatkozásban godnolta. De én kozmikus értelemben szívesen mondom így:Bogárka nép vagyunk, kaparásszuk létünk dobozának fedelét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!