Ki tud izgalmas rémtörténeteket?
Éjjel....
Éjjel mindig furcsa dolgok történnek velem...Azt érzem,hogy valaki figyel.Magától megmozdulnak a tárgyak,sőt,volt olyan is,hogy lelökte valami erőből a vázát....Hangokat is hallok...Nagyon félelmetes!Egyszer beszélt is hozzám.A nevemen szólított...Annyira megijedtem,hogy elkezdtem kiabálni...Persze amikor elmondtam szüleimnek,nem hittek nekem.....Azt mondták,csak beképzeltem.Ez így ment pár hétig,aztán lecsendesült..Pár nappal később azonban folytatódtak a dolgok...Aztán egy nap,megint mondott valamit...Először az ágyam alatt éreztem,hogy valami mocorog.....Aztán azt mondta-Meghalsz!Az volt az utolsó éjjelem...Átadta a feladatát nekem,és ma a TE ágyad alatt leszek!
Read more: [link]
Ezen az oldalon olvashatsz sok ijesztő történetet olvashatsz,de azért most egyet belinkeltem neked,hogy tudd,milyen történetek vannak ott,és ha tetszik,akkor kukkants bele.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!