Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Lehetséges-e hogy egy halálból...

Lilith1994 kérdése:

Lehetséges-e hogy egy halálból visszatérő embert megszáll egy szellem?

Figyelt kérdés
Mármint,hogy már nem önmaga hanemmár más...szóval az a szellem csak élősködik a testén?
2011. aug. 7. 18:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
ti ezt úgy sem értitek
2011. aug. 9. 12:35
 22/28 anonim ***** válasza:
Tegnapelőtti 18.24.-es vagyok, és dehogynem értem, persze, jobb volna nem tudni, de van, aminek az az ára, hogy, amit tudsz, tovább nem tudod nem tudni.Előzőleg is azért írtam, amit írtam. "Boldogok a lélekben szegények, mert övék a mennyeknek országa!"
2011. aug. 9. 13:30
 23/28 KMartin4 ***** válasza:

valahol az első oldalon írta valaki, hogy az agyhalálból nincs visszaút. Annak a válaszom: DE VAN!!!

a kérdésre a válaszom pedig az, hogy akármi okozhatta a jellemváltozást, sajnos nem tudom, hogy miként hozták vissza, feltételezem újraélesztették.

Ha ez így van, akkor az volna a válaszom, hogy a szív is hordoz a jellemből, elektromágneses impulzusokkal az agyhoz hasonlóan gondolkodik.

Az elektromos impulzus (az újraélesztés) valamit aktívabbá/inaktívabbá tehetett, ezért változott meg a jelleme.

(szerintem nem véletlen az, hogy az terjedt el mindenhol, hogy a szív érez, hiába van az, hogy az agy mely részei aktívak bizonyos érzésekkor, a szív is dolgozik ilyenkor)

2011. aug. 9. 16:21
 24/28 anonim válasza:

Az agyhalálból nincs visszaút, mert azt újra beindítani nekünk még túl kemény dió :) A szív pedig csak a régi hagyományok szerint érez. Az érzelmeket a különböző kémiai reakciók alkotják az agyban a külső ingerekre, és a különböző érzelmek hatására a testünk reagál többek között izzadással, valamint a gyomor görcsbe rándul, pillangók repkednek benne - és milyen meglepő: a szívdobogás is felgyorsul :)

A kérdésre: nem hiszem, hogy ezt a kérdést itt kellene feltenni. Ez nem olyan dolog, amit közülünk bárki tudhatna - legyen az tudós, parapszichológus vagy a sarki fűszeres tulajdonosa. Mert eleve az kérdéses, hogy létezik-e lélek vagy csak szimpla biokémiai folyamatokról van szó? Szóval ezt a Te magadnak kell megválaszolnod, mert az, hogy ki miben hisz egyénfüggő és az a dolog, amire a kérdésed vonatkozik nem tényeken nyugszik, így a 'tudás', amit ezzel kapcsolatban kapsz nem valódi - csak az, hogy Te melyik válaszban hiszel

2011. aug. 11. 23:05
 25/28 Won ***** válasza:

Megpróbálok egy viszonylag elfogadható választ adni:

Gondolom mindnyájan hallottatok már halűlközeli élményekről szóló beszámolókat. Ilyenkor akármi is történik, az igen érdekes. Sokan látnak gyönyörű fehér fényt és éreznek teljes békét, viszont mások semmit. Mikor a szívünk leáll az agy még egy ideig akkor is dolgozik. Természetesen nem érti, hogy vesztette el a kontrollt. Legyen tehát szó ilyenről, vagy testelhagyásról, egy biztos: ez hatalmas traumát jelent, amely könnyen okozhat jellemváltozást.

Ezt remélem mindnyájan el tudjátok fogadni. A szkeptikusok és az ezoterikusok(én is) is.

Won

2011. aug. 12. 10:26
 26/28 anonim ***** válasza:
naná hogy lehetséges! hát nem láttátok a kedvencek temetőjét???
2011. aug. 15. 21:20
 27/28 anonim válasza:
Én már abban is hiszek, hogy egy testben két szellem van!! Van egy ismerősöm annak a kislánya!!! egyik pillanatban nagyon aranyos nyugodt.. másik pillanatban hirtelen mintha kicserélték volna el sem tudom magyarázni neki megy mindennek elkezd sikítozni mint akit kínoznak meg ilyesmik..Elvörösödik a feje, szemei is furcsán állnak de ezt az ember nem tudja olyannak elmagyarázni aki még nem tapasztalt ilyet. mert ez leírhatatlan az ilyet látni kell és nagyon félelmetes.!!! nem kívánom senkinek hogy ilyesmit lásson.. Szegény kislányt mindenki utálja ez miatt mert kiszámíthatatlan..
2011. aug. 18. 15:33
 28/28 KMartin4 ***** válasza:

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 08-11 23:05

--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--

Igen, az érzelmek kémiai anyagok reakciója, de ezek a szívben lévő idegsejteket is aktívvá teszik, akár csak az agyban. A szív is hordoz a jellemből!

Pl.: (Bár tudnám a hapsi nevét :/)-nek szívátültetése volt, mikor kiengedték a kórházból, egy nap azon kapta magát, hogy általa soha nem hallgatott zenéket hallgatott. (Na, ezt sikerült jó hülyén leírnom XP) És el is sírta magát, ami egyáltalán nem vallt rá.

Elkezdett sportolni is, ám elmondása szerint nagyon nem szeretett sportolni azelőtt.

--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--:--

2011. aug. 25. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!