Mit jelent ha esténként megyek haza elmegyek egy ház mellet és kinyílódik az ajtó de senki nem megy be meg ki? és pár méterrel arréb szokott állni egy fehér ruhás nő, aki meredten bámul engem?
hááh miért nem mész másik úton?
figyi én nem hiszek ezekben azaz magam sem tudom mit hiszek elég nagy a fantáziám imádok olvasni, főleg fantasyt meg (bár horrort nem nézek mert sztem a legtöbb gagyi, de pl a supernaturalt imádom) szal azért szoktam mondogatni magamnak hogy ilyen dolgok nincsenek pl mikor egyedül este vagy sötétedés után megyek haza (am is temető mellett megyek el, meg külváros, nem mindenhol van világítás stb meg elhagyatottnak tűnő házak... kisebb voltam volt egy lepukkant ház utcára ablakok stb betörve bent meg sötétség minden valszeg úgy mondták h néha hajléktalanok laktak benne hát az előtt én fényes nappal se mertem elmenni, pedig sose láttam ott senkit)... szal én is elég fantáziálós vagyok de a racionális felem tudja hogy ilyen nincs így nem beszélem be magamnak a hülyeséget... az hiányzik még hogy magamra is ráijesszek. szóval ne figyelj ezekre a dolgokra vagy ha frusztrál vagy zavar menj másfele, biztos van másik utca
Akkor neked és az unokatesódnak valami kapcsolata lehetett azzal a nővel. 1. maradj otthon, (anélkül hogy bárkinek a tudtára adnád ezt, és nézd meg, hogy hogy jön ki a nő!
2.szólítsd meg, v. kérdezd tőle azt, hogy miért néz.
3.kérdezősködj a ház illetve a nő iránt, mi történt, miért történnek ezek.
A többit neked kell kitalálnod, pl. azt is, hogy mi közös van veled az unokatesóddal. (mint pl. találkoztatok-e már a halállal.)
JÓ REJTÉLY- NYOMOZÁST!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!