Furcsa rohamaim vannak. Mi lehet ez?
16 vagyok és kb. 5 éve vannak valamiféle rohamaim.
Az orvosok szerint csak a vérnyomásom alacsony és majd idövel elmulik.
A roham legrosszabb része csak 5-7 mp.-ig tart. Ilyenkor ugy érzem mintha szédülnék de nem úgy mint pl.- forgás után. Közben deja-vu érzés fog el, mintha azon a helyen már történt volna velem valami. (pl. baleset)Néha olyankor nem tudok magamrol, nem tudom h hol vagyok, h kik vannak körülöttem. Azok elmondása szerint akik estleg akkor körülöttem voltak, néha furcsaságokat beszélek (pl.:hogy ennek nem itt kéne lennie, h ez nem történhet meg megint.)sokszor ugy érzem hogy álmodok. Hogyha valaki ilyenkor beszél hozzám azt álltalában nem hallom.
Miután eltelik 7-8 mp. mintha kiélesednének az érzékeim. Minden apró zaj nagyon zavar, ha valaki kérdezgeti h mi bajom akkor sokszor orditok vele h halkabban beszéljen. Iszonyúan fály a fejem és hányingerem lessz.
Ha vége a rohamnak (kb. fél perc) nagyon álmos leszek és szinte bárhol el tudok aludni.
Régebben naponta akár 4szer-5ször is előfordult hogy rosszullettem, de mostanra már csak 1-2, néha pedig napokig nincs is.
Kiváncsi vagyok hogy mi lehet ez és hogy miért, és hogy másnak is van-e ilyen problémája.
Paranormális szemszög nincs. Orvoshoz menj. Lehet pszichés oka, de arra is a doki a legjobb első körben, utána egy pszichológus is segíthet ha kizárták az egyéb, biológiai, idegrendszeri okokat.utóbbi esetben egy doki és pszicho páros még inkább hatékony segítség lehet. Mondjuk, túlérzékeny idegrendszer- stresszkezelés, stb...
Van olyan idegrendszeri panasz aminek egyébként csak időszakosan van ilyen tünete és el is múlik. Talán kinövik, vagy ilyesmi. Ezóra ne pazarold az idegeidet, idődet... (se a pénzedet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!