Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek létezik az a...

Szerintetek létezik az a bizonyos 6. érzék? Velem fura dolog történt.

Figyelt kérdés
A munkahelyemen voltam, és bejár oda egy 50 év körüli iszákos pasas. Beszélgető viszonyban vagyunk, bár nekem teher az ő "barátsága". Indultam hazafele, és kitalálta, hogy ő hazakísér mert arra van dolga. Ekkor nekem olyan fura érzésem lett, ami azt súgta, hogy ne menjek a palival, mert akkor hatalmas baj lesz. Megmondtam neki, hogy nem megyek vele, erre ő olyan szinten ideges lett, hogy elkezdett fenyegetni. Azt mondta ha valami baja lesz emiatt(ezt nem értem miért mondta) akkor leszúr az új késével és hasonlók. Nektek mi a véleményetek? Volt nektek is hasonló sorsdöntő megérzésetek?
2011. júl. 16. 19:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

LastOne:

Előtte egy kicsit másról a teljesség kedvévért: Információim szerint 50 éve elkezdődött egy Isteni büntetés, ami tart a végig. Van egy nagyon szélsőséges Istentagadó vallás és az azokhoz tartozó csoportok (nemezzük Marsiaknak), akiktől elvette Isten a leszületéskor részéről hozzárendelt LÉNYt (lelket). Tehát ők 50 éve lelketlenek, ezért nincsenek érzéseik és mindent csak racionálisan, logikusan az agyuk által kikombinálva tudnak mérlegelni és dönteni.

Nekik nincsen 6. vagy 7. érzékük sem, tehát jogosan írják, hogy hülyeség! Igen igaz, de csak rájuk vonatkoztatva igaz, hogy nekik nincs.

Ezek 100%-os EGO-k! Nincsen lelkiismeretük, nincsen erkölcsük, ők azok, akik most is irányítják a földet, akik a vezető pozíciókban vannak bárhol... Ők és csatlósaik a sátán kutyái.

Nem képesek érzeni, sem jót, sem rosszat, sem szeretetet, a kreativitásuk is nulla, mert ahhoz is szabad lélek (LÉNY) lenne szükséges.

Ha meg szeretnéd egy kicsit érteni milyenek és hogy gondolkodnak, nézd meg 10-szer a "Balszerencsémre" című filmet. Róluk szól, illetve Istenről és Istennőről, földi megtestesülésben.

Érdemes a szövegét is lejegyzetelni, mert az is nagyon tanulságos. Igaz, sok képi szimbólummal dolgozik, amit leginkább csak a beavatottak érthetnek meg. Pl. hogyan érkeztek a földre, ezek a Marsiak... (egy állomáson keresztül gázoló vonat, illetve a rendesen megálló vonat mutatja a valóság és a publikált tények közötti különbséget.)

És akkor a kérdésedre.

A mesterséges megtermékenyítéssel született utódok, nem Isteni engedéllyel, hanem mesterségesen, emberi beavatkozással - magukat isteneknek tekintők döntéséből - erőszakkal létrehozott utódok, akikhez nem kapcsolódnak az égből kapott Lények, hiszen nem felsőbb céllal, Isteni terv alapján születnek meg.

Ők azok, aki nem fogadják el, hogy Isten nem engedélyezett nekik gyermeket, ők nem nyugszanak bele, akkor majd ők eljátsszák istent és igenis ők csinálnak majd maguk, Isten nélkül egy utódot...

Ezt fentről büntetés nélkül szerinted elnézi a Teremtő?

Sőt az sem mellékes tényező, hogy ebbe a föntről pontosan látható velejéig elrothadt, hazug világba nem is szeretne az utolsó évtizedekre leszületni egy LÉNY sem, hiszen sajnos biztos halálra lenne ítélve. Aki az elmúlt 50 évben született, annak gyakorlatilag jóval 0,01% alatt van az esélye az újabb lehetőségre és életre, a negatív társadalmi befolyás, hazugságok és félrevezetés miatt.

Szinte nulla az esélye, hogy valaki rátaláljon ezek miatt az Igazság útjára...

Tehát ezért nincs lelkük, mert nem Isten gyermekei sem ők, sem a megbüntetett csoport sem, mert ők megtagadják Teremtőjüket és ellene minden lehetséges alkalommal fekete mágiát alkalmaznak...

2011. júl. 28. 06:44
 22/28 anonim válasza:
Szerintem bárki megérezné, hogyha egy iszákos pasas rászállt, hogy ebből baj lehet. Ez nem hiszem hogy "6." érzés lenne...
2011. júl. 31. 20:00
 23/28 anonim ***** válasza:

Kedves "Vagyok aki vagyok".

Nem akarlak megbántani, de aki 100% ig EGO, az nem tudna működni, tevékenykedni, mivel a totális rossz nem bír önálló egzisztenciával, a 100% EGO viszont az abszolút rossz. Így nem kerek a sztori. Ráadásul Isten engedélyével születnek, Isten tartja fenn létüket, szóval egy icipici, akár egy 0,0000001% Isteninek kell lennie bennük, hogy éljenek.

Másrészről én úgy látom, hogy nem kifejezetten filmekből, vagy könyvekből lehet az Igazságot megtudni, ezek csak felnyithatják az emberek szemét, a magyarázatot adhatják meg az IGAZSÁGRA, de a valós tudás belülről, az általad nevezett LÉNYBŐL fakad, mivel ugye az van kapcsolatban az Istennel.

A mesterséges megtermékenyítésre visszatérve a "lombikbébi" nem tehet arról, hogy így hozták világra, de mivel természetes spermiumból és petesejtből való, így rendelkeznie kell a LÉNNYEL...ha valaki ezt megtagadja ezektől az egyénektől, akkor az az ember még mindig az EGOra hallgat, s nem a LÉNYRE...nem hinném, hogy jogunk van akármelyikünknek is megtagadni tőlük Istent, s nekik is ugyanolyan joguk van Istenhez, ha a feltétel nélküli szeretet és igazságosság fényében vizsgáljuk a dolgot. :)

Amúgy köszönöm a beszélgetést, igazán értelmes ember vagy, legalább valaki próbálja az IGAZSÁGOT valamilyen formában az emberek tudtára adni, a % oddal meg ne is törődj...:)

vigyázz magadra, és Isten kísérjen utadon. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. aug. 3. 15:08
 24/28 anonim ***** válasza:

Kedves Lastone!

Hidd csak el nyugodtan, hogy az amiket írok, az nekem nem a saját kút fejemből származnak és közelebb vannak az Igazsághoz, mint bármi más (könyv, leírt "tudás") itt a földön, ahogyan Te is jól összefogalaltad.

Nagyon ajánlom újra figyelmedbe és másoknak is a Jean-Luc Godard: "BALSZERENCSÉMRE" című filmet.

Az sokat segíthet az igazság feltárásában, hogy milyenek is azok a lelketlenek, honnan vannak, hogyan gondolkodnak, milyen az, amikor nem éreznek, miket titkolnak, mikről tudnak, amikről sohasem beszélnek....

Azt hallottam, hogy Isten 3 éve (a világvége miatt) elvette a fogamzás lehetőségét gyakorlatilag a teljes emberiségtől.

Bevallják vagy sem, de ezért szinte mindenki meddő vagy "impotens", így azóta szinte csak mesterséges megtermékenyítéssel születnek utódok.

Ők persze nem tehetnek erről, de a szüleik - akik a gyerekekért felelősséget kellene vállalniuk tehetnének erről, és az ő büntetésük az 1000 EUROS CÉLTALAN NEMZEDÉK.

Persze a dokiknak el kellene mondani a káros mellékhatásokat, de akkor nem lenne üzlet.

A fentieket sem Te sem én nem tudom meggyőzni a mesterséges megtermékenyítés mellett.

Ha a filmet nem tudod megszerezni, de érdekel, szólj és odaadom, ha Pest környékén élsz.

Szerintem tanulságos.

2011. aug. 4. 23:00
 25/28 anonim válasza:
Nekem van egy olyan ugymond "betegségem" h nagyon mélyen alszom y's ha fel is kelek egy idő kell mig tényleg normális álapotba kerülök és nagyon ritkán emlékszem az álmaimra de nemrég rájöttem az előnyére egyszer annyira emlékeztem az álmomból h a teremben állok és az egyik osztálytársam beszél előttem de csak egy 2 másodperc és egy héttel később ugyanez a jelenet megtörtént és néha megálmodok részleteket a jövöből kicsit nagy baromság de igaz.
2011. aug. 9. 23:51
 26/28 csency888 válasza:

én 100% ban hiszek a 6. érzékben...

bár nem tudom hogy ez az e,de én pl ha megyek az utcán látom az embereken hogy "jók" e vagy "rosszak".vagyis ha meglátok egy embert csomó mindent le tudok olvasni a kinézetéről a szeméről meg az arcáról... ez azért jó mert olyan mintha ismerném őket első látásra... és így még meglepetést sem okoz nekem senki. ráadásul valahogy mindig tudom hol van az adott embernek a gyenge pontja,így sajnos (természetemhez híven) nagyon erősen megtudom bántani ha begurulok...

2012. aug. 29. 15:20
 27/28 csency888 válasza:

Lastone... elég érdekes amit írtál... kicsit fantasy,kicsit vallásos,és kicsit scifi.. lehet hogy utána nézek és írok belőle egy regényt... ;DDDDD

de nem lehet hogy egy kicsit elszálltál benne? :/

2012. aug. 29. 15:27
 28/28 csency888 válasza:

amúgy már ne is haragudjatok,de belefolytatok a kérdésbe:Mi Isten?

hát bizony az energia. az ember lelke,a föld vonzása.

Ő isten. ezért nem járok templomba és mormolok imákat.

Igaz. Ő teremtette az univerzumot,a galaxist,a földet (ami mellesleg olyan pici és jelentéktelen mint egy porszem a földön).

Itt az a kérdés hogy meddig tart az űr és hol ér véget.

am elég valószínű hogy ez a vonzás előbb öli meg a földet mint az ember. mivel a napocska egyre nagyobb mi egyre közelebb vagyunk a halálhoz... az emberiség dolga még egyenlőre az hogy eljuttassa az embereket 20.000 fényévnyire az új Földre,amit név szerint valami Ace nemtudomnak hívnak,és ami olyan távol van a napjától hogy létezhessen rajta víz.

2012. aug. 29. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!