Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek létezik az a...

Szerintetek létezik az a bizonyos 6. érzék? Velem fura dolog történt.

Figyelt kérdés
A munkahelyemen voltam, és bejár oda egy 50 év körüli iszákos pasas. Beszélgető viszonyban vagyunk, bár nekem teher az ő "barátsága". Indultam hazafele, és kitalálta, hogy ő hazakísér mert arra van dolga. Ekkor nekem olyan fura érzésem lett, ami azt súgta, hogy ne menjek a palival, mert akkor hatalmas baj lesz. Megmondtam neki, hogy nem megyek vele, erre ő olyan szinten ideges lett, hogy elkezdett fenyegetni. Azt mondta ha valami baja lesz emiatt(ezt nem értem miért mondta) akkor leszúr az új késével és hasonlók. Nektek mi a véleményetek? Volt nektek is hasonló sorsdöntő megérzésetek?
2011. júl. 16. 19:53
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

egy kiegészítés.

Az EGO azt hiszi(hiheti) magáról, hogy olyan, mint Isten, a tiszta elme(LÉNY) nem csak hiszi, de tudja is magáról, hogy Ő Isten. Nem hasonlítja magát tehát, hanem eggyé teszi. :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 19. 17:11
 12/28 anonim ***** válasza:
0%
Ez a beírás nem érthető. Mi köze ennek a sorshoz, mi köze bármihez? A szorongó ember nem hetedik érzék, csupán jól működik az óvatossága ha egy iszákossal kellene együtt mennie. Ha egy ember félelmet kelt benned az nem jelent semmi mágiát, normális tulajdonság ha jól fejlődtél gyermekkorodtól, hogy észleled mikor kell óvatosnak lenned.Ez simán pszichológia, semmi varázslat nincs benn:-)
2011. júl. 21. 09:04
 13/28 anonim válasza:
Hívtad a rendőrséget? Én hiszek a hatodik érzékben. De hogyan szabadultál meg? Mert egy ilyen elől nehéz megmenekülni.
2011. júl. 21. 10:17
 14/28 anonim ***** válasza:
33%

A földi embernek vannak megérzései, vagyis olyan jelzései a tudatalatti részének, amelyek gyakran figyelmeztetések!Megérzéseink azért lehetnek helytállóak, mert benső érzékenységünk, erre alkalmassá tesz minket. De itt is fontos az óvatosság. Az értelem kontrollja, a kritikai érzék használata nagyon fontos magunkkal szemben is.

A megérzéseink forrásának nem kell különösebb jelentőséget tulajdonítani. Létezik velünk született adottság, s működéséhez nincs szükségünk különleges szellemi segítségre. De itt is hozzá kell tenni ehhez valamit. A mi angyalunk és a jó szellemek, ha kérjük őket, segítenek e megérzésünk továbbfejlesztésében, ápolásában. Jól tesszük, ha ezt tesszük.

2011. júl. 21. 16:04
 15/28 anonim válasza:

ebben mi a 6.érzék???

végülis nem jutottál semmire... -__-''

2011. júl. 21. 22:14
 16/28 anonim ***** válasza:
EZ NEM 6.ÉRZÉK CSAK 1 ISZÁKOS HÜLYÉNEK NEM LEHET HINNI ELITTA MÁR AZ AGYÁT JA ÉS SZÓLJ A RENDŐRSÉGNEK HA LE AKAR SZÚRNI!
2011. júl. 22. 17:55
 17/28 klixa ***** válasza:

Kedves LAstOne!

Azt gondolom, félre érted vagyok, aki vagyok-ot.

Ő azt írja, hogy az emberi LÉNY Istentől való valóban, de nem egyelő Istennel, ahogyan azt Te írod!

Tehát valóban nem egy dologról beszéltek.

Kérlek, hogy gondold át, amit írtál és jó lenne, ha változtatnál rajta, mert ez bizony Istentagadás és Istenkáromlás!

Tudom, hogy a mai SÁTÁNI irodalom, sajnos ilyen megtévesztéssel és butaságokkal van teli, biztos Te is ezek miatt jutottál ilyen véleményre.

Isten az Isten és nem ember, még akkor sem ha van állandó "online" kapcsolata velük.

Sajnos emiatt a félreértelmezés szerint érzi sok ember magát Istennek, holott senki sem tud teremteni..., pedig ha valóban mindenki Isten részei lenne, akkor ezt is mindenkinek, de legalább néhány ügyesebbnek tudniuk kellene...

Én nem lennék abban sem olyan biztos, hogy Istennek nincs teste, és pusztán csak egy energia mező...

Ha ő téged meg tud teremteni és úgy látja, hogy ez jó, akkor magának is tud teremteni testet, ha azt jónak látja... (főleg, ha Isten maga képére teremtette embereket Férfinak és Nőnek...)

Persze abban igazad van és nyilvánvaló, hogy neki nincs szüksége testre, mert csak mint energia (FÉNY) is létezik, de ez nem zárja ki a fizikai test "használatának" lehetőségét akár lent, akár fent sem...

Jó elmélkedést!

2011. júl. 27. 05:41
 18/28 anonim ***** válasza:

Klixa

"Kérlek, hogy gondold át, amit írtál és jó lenne, ha változtatnál rajta, mert ez bizony Istentagadás és Istenkáromlás!"

Én egyetlen szóval nem állítottam Vagyok, aki vagyok -ra hogy Istentagadó, vagy Istenkáromló...aki ilyet tesz,az a másikat megvádolja...a vádolás pedig tudjuk, hogy a Sátán koma műve. :)

egyébként leírtam előzőleg...sátáni hatásra az ember azt hiszi olyan lehet mint Isten, hasonlítja magát Istenhez...amit én mondok, ott eggyé teszi magát az egyén Istennel, tehát ugyanaz az egy Isten marad, és azért teszi eggyé magát, mert Isten a minden, s ha az egyén magát a mindennel azonosítja, akkor bizony megszűnik a félelem, megszűnik az önzés, és a feltétel nélküli szeretet nyer érvényt, nem lesz minek alárendelve az egyén, vagyis a szabadság és a valós boldogság tör felszínre. De azzal, hogy elszakad a testtől, de ugyanúgy egy elkülönültnek vélt valamivel azonosítja magát előrébb nem jut, ugyanis az még mindig ugyanaz, mint ha a testtel azonosítaná magát...nem a testtel van a baj, hanem azzal, hogy elkülöníti magát az egyén tudatban a többi létezőtől, így elválasztva magát az Egésztől, az Egységtől, így Istentől...:)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 27. 09:30
 19/28 anonim ***** válasza:

Szerintem döntetlen a meccs.:)

LastOne:

Igen, abban igazad van, amit legutóbb írtál, de valami ebben sajnos mégis nagyon kiforgatható és félre magyarázható.

Sajnos ezzel élnek vissza a mai, modern, (esetleg gazdag) "istenek", akik úgy gondolják magukról, hogy ő maga - mivel pl. sikeres üzletember -, tehát én vagyok Isten.

És ez szándékos félreértelmezés sok vallás alapja, szinte minden ezoterikus irodalomban, a NEW Age-ben szerepel, de sajnos keresztények is gyakran így nyilatkoznak meg.

Túl sokan vélekednek így manapság, ezért nagyon megtévesztő amit írsz, ha nem fejted ki. Na ez tényleg Istentagadás és a Sátán műve.

Sok dolgot jól látsz, de maradok abban, amit fentről hallottam, hogy LÉNY (lélek, a valós ÉN, tehát amit csak fentről, Istentől kaphatsz, nem másolható), ELME (gondolkodó agy, ami másolható, mesterséges megtermékenyítéssel is), Test (szintén másolható) felosztás az Igazi!

Ez azért nagyon lényeges részlet, mert aki mesterséges megtermékenyítéssel született, az nem rendelkezik LÉNNYEL (lélekkel)...

De amúgy nagyon okos dolgokat írsz általában! Örülök, hogy szoktál önállóan gondolkodni!

Üdv

2011. júl. 27. 12:13
 20/28 anonim ***** válasza:

Kedves "Vagyok, aki vagyok". :P

"Szerintem döntetlen a meccs.:)"

Bízom benne, ez csak egy szellemes megjegyzés...mert én nem gondolom, hogy ellenfelek lennénk, ahogyan azt sem, hogy itt bármiféle eszmei mérkőzés zajlana. :)

"Sajnos ezzel élnek vissza a mai, modern, (esetleg gazdag) "istenek", akik úgy gondolják magukról, hogy ő maga - mivel pl. sikeres üzletember -, tehát én vagyok Isten."

Igazság szerint, ha figyelmesen olvas az ember, s nem csak részmondatokat ragad ki, akkor tökéletesen egyértelműen fogalmaztam, ugyanis én nem azt mondtam, hogy csak az egyik Isten a másik nem, ahogyan a kiemelt mondatodban szereplő "üzletember" állítja...hanem hogy MINDENKI...viszont itt elérkezünk egy fontos kérdéshez...amit te mesterséges megtermékenyítésnek nevezel.

Na most, hogy jól tudom a mesterséges megtermékenyítésnél valós, így nem szintetikus hímivarsejttel lőnek be egy valós, így nem szintetikus petesejtet...tehát valós, így nem mesterséges ember születik, aminek szintén van "LÉNYE". :)

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. júl. 27. 15:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!