Ideztetek mar meg szellemet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 16:35
21/35 anonim válasza:
lazán kell fogni a tollat.
utolsó voltam
22/35 anonim válasza:
19:12
Nem azt mondtam, hogy tudom, hogy nincs, hanem azt,hogy nem hiszek benne annyira.
23/35 anonim válasza:
Igen, 2x és nem történt semmi. (kopogó szellem és bloody mary)
Bár lehet, hogy nem jól idéztem/idéztük.:P
24/35 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokèrt :))
2011. júl. 6. 20:51
25/35 anonim válasza:
19.59
A kopogó szellem, nem szellem. Azt ember idézi elő.
poltergeist, avagy kopogó szellem.
26/35 anonim válasza:
19:45 "Szellemek meg nem léteznek."
Te honnan tudod? :D
19:12 voltam
27/35 anonim válasza:
Még nem idéztem szellemeket, és valószinűleg nem is fogok, mert eléggé tudományos a látóköröm...A szellemjárásokat-jelenéseket ,optikai, érzéki csalódásnak minősitem...Majd ha egyszer arra ébredek ,h Casper ül az ágyam szélén, akkor majd elkezdek hinni a túlvilági lényekben... :)Szerintem: Szellemidézés = idő és energiapazarlás...
29/35 anonim válasza:
A rossz szellem például a rossz eszme átvitt értelme:-)) Vagy a fogyatékosé:-)) Amúgy szellemet nem lehet idézni, de ha jó nagy huzatot csinálsz megmozdulhat a függöny...
30/35 anonim válasza:
Igen, és életem egyik "legemlékezetesebb" élménye volt.én azóta még biztosabb vagyok benne, hogy léteznek természetfeletti dolgok. Egyszerűen sokkoló dolgok történtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!