Ideztetek mar meg szellemet?
Volkh nagy arc vagy:D
Szellemek meg nem léteznek.
Minek írod le 2-szer?
És te honnan tudod, hogy vannak?^^
Nem ez volt a kérdés:) Én amikor megnéztem az ördög ügyvédjét pár éve poénból azt mondtam bárcsak tényleg köztünk élne a sátán és abban a pillanatban leesett az egyik ablakdísz, ami úgy függött fenn, hogy a kampója volt ráragasztva az üvegre, a csillag meg rajta lógott, és csak a csillag esett le. Nagyon berezeltem..
Kislányként meghalt a nagymamám és próbáltuk megidézni úgy hogy háromszor kimondtuk a nevét és kértük hogy jelenjen meg (de ez csak az iskolából ismert ijesztgetés volt, miszerint működik, stb) és amint kimondtuk megszólalt a telefon. Véletlen egybeesések, vagy sem, arra sosem derül fény, de én hiszek a paranormális tevékenységekben.
Szerintem ha azt mondom, hogy nem léteznek szellemek/nem hiszek benne, akkor abban benne van, hogy nem idéztem.
De ha így jobban tetszik:Nem idéztem szellemet.:P
18:41
és honnan tudod h nincsenek?^^
Az létezik,amiben hiszünk.
Abban hiszel,amiben akarsz, de gyakorolj toleranciát mások irányába.
Véééletlenül se idézzz!!!!!!! VESZÉLYES!!!!!!!!!!!
Ezt mondják mindig....-.-
És IGAZ!!!
De attól még próbáld ki, azok, akiket érdekelnek az ilyen dolgok, mindenképp próbálják ki. Ez egy olyan tapasztalat :D
Nagy valószínűséggel semmi se fog történni.
Ha komolyan tapasztalni akartok, akkor forduljatok hivatásosokhoz :D
Én is idéztem anno :D
Voltak necces dolgok is..De nem kezdek itt kérkedni, aki tudja, az tudja, nem kell bizonyítgatnia :D Pukkadjanak csak meg :D:D
Van egy oylan módszer is. Természetesen fake, de senki másnak nem kell tudnia :D A végén még tenmagad is elhiszed
Eszközök: Két golyóstoll
1. Az egyik toll hegye legyen kinyomva, a másiké ne
2. fogd meg két kicsi kezedbe és dugd össze. Olyan mint egy háromszög, csak alja nincs. :D
3. Beszéd:"Megnyitom az átjárót!"
4. "xy szelleme szólítalak! Adj jelet ha itt vagy, kérlek mozdítsd meg a tollat. Itt vagy?(ha semmi se történne, kérdezd újra)"
5. " Zavarunk? Ha igen akkor felém döntsd, ha nem ellenkező irányba"
6. Jó társalgást. Tehát saját magad felé: IGEN Ellenkező irány: NEM
7. Társalgás vége: Köszönd meg, búcsúzz el
8. Idézés vége. "Bezárom az átjárót"
Ha nem zárod be ott szellem átjáró nyílik XXD
Jó játék......hülye gyerekeknek. :P :D
Válasz: A toll szinte mindig el fog dőlni valamilyen irányba, anélkül, h befolyásolnád. A kulcs, a tollak kapcsolódásánál van, nem tudom megmondani milyen fizikai törvény szerint. De igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!