Mi lehetett a szobámban?
Itt 4 lehetséges dolog történt:
-félálomban voltál már,hiába érezted úgy,mintha ébren lettél volna
-az agyad már átváltott pihenő módba,ilyenkor szokott hallucinálni az ember(én pl konkrétum,kristály tisztán egy zeneszámot hallottam,és jó erősen rá kellett koncentráljak,hogy elmúljon végre,mert nem tudtam tőle aludni)
-alvásparalízised volt
-beképzelted magadnak
valószínűleg tényleg ezek a lehetőségek lehettek :D.
köszönök mindent, megnyugodtam, mer nagyon be voltam fosva xD
Hát én nem tudom mi volt, de már tegnap olvastam ezt a kérdést, és egész este nem tudtam aludni...
Percenként nyitottam ki a szemem, hogy nincs-e az én szobámban is nő...szerencsére nem volt, de minden neszre megrémültem.
Hajnali 3-kor azért sikerült elaludnom...
Nem egészen ide tartozik, de velem is történt olyan, hogy azt hittem szellemet látok. elég vicces történet.
kb 12 éves voltam, kitettem a szobám ajtajára egy kör alakú papírt, amire ráírtam, hogy belépni tilos. a szobámon van egy ablak, amin csak nagyon homályosan látszanak át a dolgok. Éjszaka, mikor felébredtem, láttam, hogy ott áll valaki az ajtómnál. Nagyon megijedtem, próbáltam elaludni. elmondtam mindenkinek, hogy szellemet láttam, másnap próbáltam gyorsan elaludni, de éjszaka megint fölébredtem, és láttam azt az alakot. megint gyorsan becsuktam a szememet, 3. nap amikor megint láttam, én hülye akkor jöttem rá, hogy a belépni tilos táblámtól félek már napok óta...:D
lehet, hogy nálad is valami félreértés volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!