Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehetett a szobámban?

Mi lehetett a szobámban?

Figyelt kérdés
Ma éjjel sokáig nem tudtam elaludni. Egyszer csak becsukódik egy ajtó. A szüleim biztos kiengedték a macskát. Aztán valami elkezdte kaparászni az ablakomat. Biztos a macska. De utána, mitha egy nő bejött volna a szobámba. Nagyon féltem. Nem tudom hogy miből gondoltam, de csak úgy éreztem. Aztán úgy éreztem, hogy rám tette a kezét, majd kegyetlenül elkezdett sikítani. Egy ideig még éreztem, aztán elment, és elaludtam. Nagyon félek hogy visszatér. Mit csináljak?
2011. jún. 22. 16:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Itt 4 lehetséges dolog történt:

-félálomban voltál már,hiába érezted úgy,mintha ébren lettél volna

-az agyad már átváltott pihenő módba,ilyenkor szokott hallucinálni az ember(én pl konkrétum,kristály tisztán egy zeneszámot hallottam,és jó erősen rá kellett koncentráljak,hogy elmúljon végre,mert nem tudtam tőle aludni)

-alvásparalízised volt

-beképzelted magadnak

2011. jún. 24. 01:46
 12/17 A kérdező kommentje:

valószínűleg tényleg ezek a lehetőségek lehettek :D.

köszönök mindent, megnyugodtam, mer nagyon be voltam fosva xD

2011. jún. 24. 09:15
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom mi volt, de már tegnap olvastam ezt a kérdést, és egész este nem tudtam aludni...

Percenként nyitottam ki a szemem, hogy nincs-e az én szobámban is nő...szerencsére nem volt, de minden neszre megrémültem.

Hajnali 3-kor azért sikerült elaludnom...

2011. jún. 24. 13:20
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem egészen ide tartozik, de velem is történt olyan, hogy azt hittem szellemet látok. elég vicces történet.

kb 12 éves voltam, kitettem a szobám ajtajára egy kör alakú papírt, amire ráírtam, hogy belépni tilos. a szobámon van egy ablak, amin csak nagyon homályosan látszanak át a dolgok. Éjszaka, mikor felébredtem, láttam, hogy ott áll valaki az ajtómnál. Nagyon megijedtem, próbáltam elaludni. elmondtam mindenkinek, hogy szellemet láttam, másnap próbáltam gyorsan elaludni, de éjszaka megint fölébredtem, és láttam azt az alakot. megint gyorsan becsuktam a szememet, 3. nap amikor megint láttam, én hülye akkor jöttem rá, hogy a belépni tilos táblámtól félek már napok óta...:D

lehet, hogy nálad is valami félreértés volt :)

2011. jún. 25. 19:46
 15/17 A kérdező kommentje:
én nem láttam senkit, mer nem is mertem odanézni.
2011. jún. 26. 15:36
 16/17 anonim ***** válasza:
az alvásparalízis ponotosan:(mivel már számtalanszor átéltem) alszol, és az agyad hamarább felébred, mint a tested, vagyis mikor alszol bekapcsolódik egy mechanizmus, hogy álmodba ha kapálóznál, ne sértsd meg magad. Mikor az agyad hamarább felébred mint ez kikapcsolódna, akkor éled át. Személy szerint én csak a levegővételt tudom szabályozni, semmi mást. Még a szemem se tudom kinyitni pár pillanatig, és tudom h mi történik velem, nem képzelem azt hogy van valaki a szobámba.
2011. jún. 27. 20:51
 17/17 anonim válasza:
Rugjál be mielött lefekszel, segiteni fog.
2011. júl. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!