Ki vagy mi van itt? Szellem vagy csak képzelődök?
Éjjelenként érezni szoktam, hogy valaki figyel engem! Mamám mesélte, hogy a papám 16 éve ott halt meg az ágyunkon!
Lehet, hogy ő kísért? És ha igen akkor mit csináljak? Engem ez nagyon nyugtalanít!Meg rosszul is látok és ha leveszem a szemüvegem árnyakat ill. fényeket látok! Légyszi segítsetek! :S 11/L
A tárgyak néha maguktól megmozdulnak, mert instabil az állapotuk. Nekünk volt egy kép a falon, ami magától leesett 3 éve alatt. Úgy gondold el, hogy nagyon sokáig instabil és a levegő mozgásától is meg-meg mozdult. A szög nem volt tiplizve lágy tufába és mindig mozog egy kicsit, míg kiesik a falból. Az edények is egymásnak vannak döntve, instabil. Egyszer csak átesik egy ponton feszültség és megzörrennek, megmozdulnak.
A fények/árnyak pedig az elhaladó autók, az elektromos eszközök kijelzői és az utca lámpa fénye. Az főleg szeles időben tud ijesztő lenni, mikor mozognak a fák és az árnyékuk is. A falból és a bútorokból is hallhatsz recsegéseket, amik azért a hőtágulás miatt kelezkeznek. Nappal felmelegednek és este lehülnek. Ezért recseg, mozog. A világ körülöttünk sosem nyugodt:)
Nem szellemek azok, csak a puszta fizika ami körülvesz téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!