Reggel, miután felébredtem, magától bekapcsolódott a laptopom. Paranormális jelenség?
Figyelt kérdés
Mi lehet a magyarázat?2011. jún. 12. 19:11
11/22 anonim válasza:
Észre sem vetted és be állítottad az ébresztőt,vagy más programot.Időzítő valamire.De biztosan van magyarázat Értelmes!
12/22 anonim válasza:
Lehet leszedtél valami jó kis frissítést... :)
13/22 anonim válasza:
Olyan van ,hogy egy gép bevan kapcsolva és frissit és ujraindul. De egy kikapcsolt gép nem fog bekapcsolodni.
14/22 anonim válasza:
Akkor itt a válasz: nem volt kikapcsolva biztos elfelejtetted v félre nyomtál.És mikor kapott frissítést pont ott voltál és bekapcs.
15/22 Dragonight válasza:
Bocsi hogy közbeszólok ha nagyon közel volt talán álmodban rátetted a kezed és megnyomtál egy gombot amúgy hol tudok kérdést feltenni?
17/22 Tom Benko válasza:
Kristálykid: De. Szinte minden gép BIOS-ában van ébresztés funkció. Némelyikét belülről, szoftveresen is el lehet érni. Egy program tehát képes lehet ébresztést beállítni.
18/22 anonim válasza:
Mielött elkezdünk szellemekre meg tudom is én mikre gyanakodni, nézzük át az e világi magyarázatokat. Lehet hogy vírus van a gépeden ami beásta magát az oprendszerbe, és a vicces kedvü hekkernek szivatni volt kedve. Vagy a vírus hibát okozott, és ennek következtében kapcsolt be az ébresztö funkció. Javaslom vidd el szakemberhez. Mielött mindenki le szkeptizne, elmondanám hogy én is ezós vagyok.
19/22 Niky emo girl válasza:
nekem hol kikapcsol hol bekapcsol.. magától.. egy vírus átállítgatott vmit de már sikerült törölni szoval neaggódj virusirtót futtas v szedd le ezt nekem ez jött be: spybot search & destory
20/22 anonim válasza:
És ne feled hogy csökkentett módban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!