Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akivel történt már hasonló,...

Akivel történt már hasonló, vagy tudja, mi lehetett ez a tapasztalat, az írjon. Talán ez a tudatmegosztás? (lentebb. )

Figyelt kérdés

Teljes nyugalomban iszogattam reggel a kávém és a napomat tervezgettem, mikor hirtelen ,minden látható ok nélkül, idegen emlékképek peregtek le a szemem előtt.szokatlan, tőlem teljesen idegen érzésekkel kísérve.Azzal tisztában voltam, hogy amit látok és átélek, azok a barátom emlékei, érzései, gondolatai és a múlttal voltak kapcsolatosak.De ráadásul olyanok, amikhez fogalmam sincs, hogy juthattam hozzá, mert sem tőle, sem mástól nem tudhattam ezekről a dolgokról.Rengeteg érzés, információ jött pár pillanat alatt, aztán ugyanilyen váratlanul vége is lett.De még alig ocsudtam föl a csodálkozásból,újabb meglepetés ért.Láttam és átéreztem (testileg, lelkileg)egy veszélyes eseményt, ami szintén ezzel a barátommal történt, ezt az élményt nem tudtam időben hová tenni, de szintén átéltem az ő érzéseit, amiket belőle váltott ki az esemény.

Ezenkívül volt vele egy-két olyan álmom, amelyben az ő szemével láttam saját magamat, tehát megtudhattam, milyennek lát ő engem és azt éreztem, amit ő érez irántam , az ő eszével gondolkoztam és visszaemlékeztem más barátnőire ( akiket egyébként sosem láttam) .Sajnos elég nehéz mindezt szavakkal leírni, de remélem,azért érthető.Azt nem volt alkalmam megtudni, ő átélt-e hasonló tapasztalatot velem kapcsolatban, gyanítom, hogy nem.Ez volt életem egyik legfurcsább élménye és kíváncsi vagyok, a véleményekre és arra, volt-e hasonló élménye másoknak is?

2011. máj. 27. 20:38
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

itt nem figyelek a hejesírásra és rövidítek, mindent j vel írok és nem lyvel. megértés a lényeg ! ezt megtanulhatnád!

ha hejesírásb*zi vagy olvass egésznap szótárakat, pl értelmező kézi szótárat ami megmondja mi célt szolgál a hejesírás :LOL

2011. máj. 28. 19:41
 22/27 anonim ***** válasza:

kérdező. :)

itt van akkor a szerző a mű címe egy linkkel.

Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége

[link]

üdv és sok sikert

26/F

LastOne.Left

2011. máj. 28. 19:46
 23/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2011. máj. 28. 20:41
 24/27 anonim ***** válasza:
19:41: Nem vagyok helyesírásb.uzi, mérnöknek tanulok, sz.arok is én rá, hogy ki hogyan ír, KIVÉVE ha valaki bölcsészkarra jár, mert az szerintem rohadt gáz, ha egy bölcsész ennyire igénytelen arra, hogy hogyan ír. Az meg annyira szánalmas, amikor valaki azzal takarózik, hogy ő nem figyel arra online, hogy hogyan ír.. Egyáltalán nem kell rá "figyelni", van egy szó amit le kell írni valahogyan, ez vagy jön magától, vagy nem. Ha meg nem, akkor ismét itt a kérdés, hogy hogy a halál f.aszába vesznek fel valakit bölcsésznek, aki nem tud helyesen írni?
2011. máj. 28. 21:11
 25/27 anonim ***** válasza:
21:11-eske, ha már névvel írok. lehetne benned annyi tisztelet, hogy azon szólítasz ! Bunkó, tahó ! Már megírtam, hogy sokat kommentezek, megnézheted toplistán is. A megértés a lényege, a hejesírás azért van hogy megértsék, de neked még akkor sem megy ez, ha el vagy képes olvasni. :D
2011. máj. 28. 21:52
 26/27 anonim ***** válasza:

A hivatalos tudomány a homeopátiával sem tud mit kezdeni, nemhogy ezzel...

Ne hagyd magad!

Remélem azóta másPaul Brunton-t is olvastál és sikeült képezni magad ezen a téren...

2020. nov. 14. 08:06
 27/27 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem álomban volt olyan, hogy más emberek szemszögéből néztem ki, és megfigyelhettem, hogyan látják egymást. Ezek az emberek kb 200 éve éltek, és előző inkarnációink lehetnek. Később olvastam róluk, és az alapján helyesnek tűntek azok az érzések, amiket az álomban rajtuk keresztül éreztem. (Úgy értem, valóban éltek, valóban kapcsolatban voltak egymással)
2022. júl. 27. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!