Akivel történt már hasonló, vagy tudja, mi lehetett ez a tapasztalat, az írjon. Talán ez a tudatmegosztás? (lentebb. )
Teljes nyugalomban iszogattam reggel a kávém és a napomat tervezgettem, mikor hirtelen ,minden látható ok nélkül, idegen emlékképek peregtek le a szemem előtt.szokatlan, tőlem teljesen idegen érzésekkel kísérve.Azzal tisztában voltam, hogy amit látok és átélek, azok a barátom emlékei, érzései, gondolatai és a múlttal voltak kapcsolatosak.De ráadásul olyanok, amikhez fogalmam sincs, hogy juthattam hozzá, mert sem tőle, sem mástól nem tudhattam ezekről a dolgokról.Rengeteg érzés, információ jött pár pillanat alatt, aztán ugyanilyen váratlanul vége is lett.De még alig ocsudtam föl a csodálkozásból,újabb meglepetés ért.Láttam és átéreztem (testileg, lelkileg)egy veszélyes eseményt, ami szintén ezzel a barátommal történt, ezt az élményt nem tudtam időben hová tenni, de szintén átéltem az ő érzéseit, amiket belőle váltott ki az esemény.
Ezenkívül volt vele egy-két olyan álmom, amelyben az ő szemével láttam saját magamat, tehát megtudhattam, milyennek lát ő engem és azt éreztem, amit ő érez irántam , az ő eszével gondolkoztam és visszaemlékeztem más barátnőire ( akiket egyébként sosem láttam) .Sajnos elég nehéz mindezt szavakkal leírni, de remélem,azért érthető.Azt nem volt alkalmam megtudni, ő átélt-e hasonló tapasztalatot velem kapcsolatban, gyanítom, hogy nem.Ez volt életem egyik legfurcsább élménye és kíváncsi vagyok, a véleményekre és arra, volt-e hasonló élménye másoknak is?
itt nem figyelek a hejesírásra és rövidítek, mindent j vel írok és nem lyvel. megértés a lényeg ! ezt megtanulhatnád!
ha hejesírásb*zi vagy olvass egésznap szótárakat, pl értelmező kézi szótárat ami megmondja mi célt szolgál a hejesírás :LOL
kérdező. :)
itt van akkor a szerző a mű címe egy linkkel.
Paul Brunton : Az Önvaló bölcsessége
üdv és sok sikert
26/F
LastOne.Left
A hivatalos tudomány a homeopátiával sem tud mit kezdeni, nemhogy ezzel...
Ne hagyd magad!
Remélem azóta másPaul Brunton-t is olvastál és sikeült képezni magad ezen a téren...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!