Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akivel történt már hasonló,...

Akivel történt már hasonló, vagy tudja, mi lehetett ez a tapasztalat, az írjon. Talán ez a tudatmegosztás? (lentebb. )

Figyelt kérdés

Teljes nyugalomban iszogattam reggel a kávém és a napomat tervezgettem, mikor hirtelen ,minden látható ok nélkül, idegen emlékképek peregtek le a szemem előtt.szokatlan, tőlem teljesen idegen érzésekkel kísérve.Azzal tisztában voltam, hogy amit látok és átélek, azok a barátom emlékei, érzései, gondolatai és a múlttal voltak kapcsolatosak.De ráadásul olyanok, amikhez fogalmam sincs, hogy juthattam hozzá, mert sem tőle, sem mástól nem tudhattam ezekről a dolgokról.Rengeteg érzés, információ jött pár pillanat alatt, aztán ugyanilyen váratlanul vége is lett.De még alig ocsudtam föl a csodálkozásból,újabb meglepetés ért.Láttam és átéreztem (testileg, lelkileg)egy veszélyes eseményt, ami szintén ezzel a barátommal történt, ezt az élményt nem tudtam időben hová tenni, de szintén átéltem az ő érzéseit, amiket belőle váltott ki az esemény.

Ezenkívül volt vele egy-két olyan álmom, amelyben az ő szemével láttam saját magamat, tehát megtudhattam, milyennek lát ő engem és azt éreztem, amit ő érez irántam , az ő eszével gondolkoztam és visszaemlékeztem más barátnőire ( akiket egyébként sosem láttam) .Sajnos elég nehéz mindezt szavakkal leírni, de remélem,azért érthető.Azt nem volt alkalmam megtudni, ő átélt-e hasonló tapasztalatot velem kapcsolatban, gyanítom, hogy nem.Ez volt életem egyik legfurcsább élménye és kíváncsi vagyok, a véleményekre és arra, volt-e hasonló élménye másoknak is?

2011. máj. 27. 20:38
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Természetesen igaz a történet.A későbbiek folyamán bebizonyosodott, hogy a képek, emlékek, amiket láttam, megfelelnek a valóságnak.Sajnos egyenlőre csak ennyit sikerült kiderítene, de persze már ez is lelkesítő és számomra kész csoda.

Olyan jó lenne, ha legalább néhányan tudnának hasonló élményről írni,nagyon kíváncsi volnék..

Egyébként van némi képességem mindenféle különös jelenségeket érzékelni.

Érdekes módon ilyen tapasztalatom ,amiről a kérdésben írtam, csak ezzel az egy emberrel volt.

Liza, a sztróknak más tünetei is vannak.Ha pedig demencia lenne, azóta már úgy elbutultam volna, hogy már a nevemet sem tudnám. Az eset ugyanis 10 éve történt.De azért kösz a választ.

2011. máj. 27. 21:39
 12/27 anonim ***** válasza:

hát, ha abból indulunk ki hogy a fél banda pedofil...:D

szeritnem azért mert természetes dolog a ...... és akkor nem lenne tele pedokal az egyház.

2011. máj. 27. 21:40
 13/27 anonim ***** válasza:

Megmondják a papok ha megkérdezed tőlük, hogy azért használnak démonűzást, hogy lelkileg kezeljék a híveket ! Hátha megnyugszanak ettől, ez egyfajta lelkisegély szolgálat, ami az ezotéria lenyúlós műsarai is lennének csak ott koly pénzek jönnek ebből be.

És te is támogatod az ezo tvseket, amikor dilis ezos könyvekre költsz pénzeket, mert azt mutatja hogy van piacuk !

2011. máj. 27. 21:41
 14/27 anonim ***** válasza:

liza fon ennyire meg akarod tapasztalni a bördön a jelenségeket?:D

ezzel csak vicceltem

2011. máj. 27. 21:56
 15/27 anonim ***** válasza:

És te is támogatod az ezo tvseket, amikor dilis ezos könyvekre költsz pénzeket, mert azt mutatja hogy van piacuk !

,,,

a normálsi ezósok is lenézik az ezo tvseket és mondják hogy sok selejtes ezo könyv van.

ebből látszik mennyire felszínes vagy.

2011. máj. 27. 21:59
 16/27 anonim ***** válasza:

"bebizonyosodott, hogy a képek, emlékek, amiket láttam, megfelelnek a valóságnak"

Csak te szerinted ! Már Nostradamus jósairól a későbbiek folyamán sikerűlt bebizonyítani, hogy igazak, csak a "tintapacát" mindenki másképpen látta előtte. nem ismerős a történet ?

Belemagyarázás !

Nem mert van enyhe stroke is és egyébb ideg betegség. Szal jobb utánanézni mi lehet a baj. Nem akarlak bántani, de durva dolog fekete homályokat látni éber állapotban. Ezotéria tőrténelemben ilyen nem volt.

"a normálsi ezósok is lenézik az ezo tvseket és mondják hogy sok selejtes ezo könyv van.

ebből látszik mennyire felszínes vagy"

Nem értetted meg !! Nem az a lényeg hogy milyen klánok vannak. Hanem akik csinálják az ezo tvt, azok a megvett könyvek példányszáma alapján kalkulálnak. És ezzel azt segíytitek hogy ilyen műsor legyen. Amúgy az összes ezos könyv meg lap egymás ellenkezője szal hülyeség az egész, rájöhettél volna, ha nem lennél felszínes :d

2011. máj. 27. 22:39
 17/27 anonim ***** válasza:

nevezhető tudatmegosztásnak, vagy tudatáthelyezésnek is, neten van is ilyen gyakorlat, de ott először csak tárgyakkal, nem emberekkel, mivel egy kavicsnak is van tudata...ha az érdekel, hogy miért van ilyenre lehetőség, hogyan működik, akkor arról szerezhetsz leírást, én is tudok adni egyet, ami részletesen kifejti, nem csak ezt, de a létezésről mindent, abból szemszögből, hogy valójában minden csak gondolatok sora...így azt, hogy egyetlen Tudatra van felfűzve minden, szóval alapvetően van kapcsolat a mi "kis" tudataink közt, ezért nem is meglepő, hogy te felvetted az ismerősöd nézőpontját, de ezen a kicsi tudaton túl lehet lépni, és az egy naggyá válni...ekkor pedig képben leszel teljesen, és bárkiről tudni fogsz bármit, és bármikor fogsz tudni segíteni bárkinek. :)

ha érdekel a mű jelezz és adom.

üdv

26/F

LastOne.Left

2011. máj. 28. 10:46
 18/27 A kérdező kommentje:

LastOne.Left

Köszönöm a hasznos választ!Nagyon érdekel a leírás, amit ajánlottál!

2011. máj. 28. 11:45
 19/27 A kérdező kommentje:

Liza,

Te a tudományodban hiszel, én meg a tapasztalataimban és az épelméjűségemben.Ha ennyire szkeptikus vagy, nem értem, miért pazarlod az idődet az ezotéria témakörre? Sokkal hasznosabb lenne számodra, ha a helyesírási szótárt olvasgatnád, mert aki bölcsészetet tanul, annál az kellene legyen a minimum, hogy tud helyesen írni.Jó szándékkal mondom.

A szövegértéseddel is gond lehet, mert én sehol sem írtam olyat, hogy fekete homályokat látok!Ezt honnan veszed?

Tisztán kivehető emberalakokat, utcarészleteket, cselekménysorozatokat láttam,hallottam, éreztem...mindent.

De egy szkeptikusnak kár magyarázni...

Az idegbetegségeknek pedig sok egyéb tünete is van, én egyikben sem szenvedek.Mellesleg, ha a tapasztalatom betegség következménye lenne, akkor nyilván nem egy emberrel kapcsolatban tapasztaltam volna ilyet,hanem gyakrabban lenne ilyen tapasztalatom.Gondolkozz!

2011. máj. 28. 12:03
 20/27 anonim ***** válasza:
Liza von Staunhoff: Ilyen helyesírással nem hiszem el, hogy felvettek bölcsésznek...
2011. máj. 28. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!