Csináltam 6 energiagömböt a kezeimmel, mit tudok velük kezdeni?
Figyelt kérdés
mire jók?2011. máj. 8. 21:35
11/26 anonim válasza:
Energia gömb?Hm?Szilva pálinka!
13/26 anonim válasza:
hm...:DDDenergia gömb???hiszem ha a saját két szememmel látom és megfogom:Desetleg mitittál vagy valamit szívtál???tesóóó mondd el mitszivtál/ittál mert akk azt ki kell hirdetni h hatalmas nagy elme károsodáshoz ,vezet:PP
14/26 anonim válasza:
Arra, amire programozod őket, de ha csak úgy vannak állítólag nem tesznek jót, sőt feszültséget keltenek, és remélem, hogy nem a saját energiádat használtad.
15/26 anonim válasza:
És ezeket az energiagömböket mire lehet programozni? Informatikus vagyok és kipróbálnám ezeket. Java és Basic nyelveken értek, gondolkozok a C++ elsajátításán is.
És lehet-e velük táplálni a 230V-os hálózatot, vagy legalább valami egyenáramot előállítani velük?
Vagy csak ugyanolyan kitalációk, mint a sárkányok, jetik, tündérek, unikornisok, repülő-beszélő macskák, stb?
16/26 anonim válasza:
add vissza a természetnek vagy nézd meg vele mi a másik ember betegsége!!!
17/26 anonim válasza:
Támajd rá Chuck Norrisra, de csak ha elég bátor vagy.
18/26 anonim válasza:
Lécci mondd már el hogyan kell energiagömböt csinálni! Én is meg akarom tanulni a receptjét! :'D XDXDXD
19/26 anonim válasza:
Csinálj még néhányat, és lehet vele energiabiliárdozni. HA nem tudsz többet készíteni, rakd bele egy energiaágyúba, és célozd meg vele Orbán elvpolgártárs fejét, vagy lőd szét vele az államadósságot.
20/26 Tom Benko válasza:
No, indul az IQ-fight... :( Ezotéria+zsidózás, ennél lejjebb már nem lehet menni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!