Ez csak a véletlen műve lehet, vagy tényleg megérzek dolgokat?
szia ez erdekes sokszor en is gondoltam h ez meg az fo tortenni de szinte sose jott be:(
Mondjuk 1 picit ilyesztene, ahh nem inkabb elveznem.
Mondanal nekem is valamit elore is koszi
nekem sem mindig jön be.
amugymeg ilyenek, hogy lány vagy fiu, és hány éves vagy, tuti nem tudnám kitalálni:D
próbáld azt, hogy elmégy valamerre utcán..sétálgatsz.. és ha nem is erősen koncentrálsz hogy mondjuk, most egy porse fog elszáguldozni melletted, hanem ilyen mindig előfordulo dolgokat próbálj.. mint pl hogy most egy fehér auto megy el melletted nemsokára(a nemsokára alatt max 2 percet értek, vagy legyen 3).. ha ilyenekkel kezdessz, így kicsit ugymond megerősödHETSZ.:D
ömm, oké, mondok valamit:D
háát a holnapi napod tökjó lesz, azaz gyakorlatilag majdnem minden összefog jönni amit magad elé célnak kitüzöl..de csak a holnapi nap, szoval szerintem még ma döntsd el mit szeretnél..
de leszögezném, nem 100%:D
Szia! Szerintem ez nagyon érdekes hogy ilyeneket tudsz.:) Én hiszuek az ilyenekben és benned is!:)
Am nekem is megtudnád mondani milyen lesz a holnapom? És esetleg h hányas lesz a föci tz-m. :D
Előre is köszike!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!