Mit gondoltok 2012 - ről?
Ilyen jósnők meg mittudoménkik azt mondják, hogy megváltozik a világ, és megszűnik a pénzorientáltság, amit én már nagyon várok.
Amúgy meg, kizárt, hogy megszűnünk létezni, szerintem még sok ezer évig fogunk vígan élni, aztán lehet, hogy kihalunk, vagy maga a Föld pusztul el.
Előzőhöz: Minden pénzbekerül.
Szerintem egy olyas valami lesz, hogy az embereknek a töke tele lesz a sok gazemberséggel, és ez együtt fog járni egy olyan, szándékosan kirobbantott háborusorozattlk, ami kicsit összevegyulve láncreakcióvá alakul át sziciológiailag, és végul szm kicsit "lelakjuk" bolygónkat. A lényeg, hogy szerintem valamilyen mértékben alapoktol fogjuk majd ujrarendezni kicsit a világot, ami után egy fellendülés várható, és reméljük, hogy még meg is érjük azt, amikorra ez bekövetkezik. Az új világ, a régi vége... Ezzel együttjár csomo a világban történt gazemberségnek a kiderülése, és egyre inkább lesz jellemző, hogy az emberek nem akarják majd csak ugy lenyelegetni a dolgokat, és nem akarják majd elfogadni, hogy az élet az szar, és kész.
Drága barátom, ez 30 év múlva is teljesen lakhatatlan lesz, nemhogy 300... sőt, én 15-öt is csak szűken adok neki.
Az meg ott nem jézus lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!