Mit gondoltok 2012 - ről?
Szerintem rengetegen meg fognak halni, de ez minden évben így van. Ez az élet rendje.
És hogy milyen halál vár ránk? Hát elég változó, de sokan halnak meg szívrohamban, rákban, balesetekben...stb.
Valahol ezt olvastam:
"a világvége érdeklődés hiányában elmaradt." (és ezt komolyan írták).
Amúgy meg honnan veszitek azt a baromságot, hogy vége lesz a világnak? Az úgynevezett jóslat sem erről szól, hanem egy új világról.
Az, hogy emberek halnak meg, az tény. Kitör a 3. VH, vagy lerohannak az idegenek? Vagy még több helyen lesznek polgárháborúk? Én az utóbbira mennék esküdni, bár a 3. VH sem elképzelhetetlen, ahogyan az eseményeket követem, csak kérdés az, hogy mikor fog kitörni és melyik eseménnyel kapcsán.
Egy biztos: a jelenlegi állapot sehol sem végleges. Ki tudja, hogy mi lesz 100 év múlva, milyen országok lesznek, ha lesznek egyáltalán, stb.
Nem lesz semmiféle világvége, sem semmilyen új világ nem fog elkövetkezni... Az idegenek sem rohannak le, és háború sem lesz... Teljesen felesleges ilyeneken agyalni...
Semmi sem fog változni...
Kicsit már uncsi ez a világvége riogatás... Én már vagy 6-ot tuti túléltem... Most már csak akkor szóljatok, ha bekopogtak hozzátok a klingon rohamosztagok...
Szerintem 2012 egy nagyon jó év lesz, legalábbis nekem. Akik a világvégét várják, azoknak nem biztos (ha jön, akkor azért lesz rossz, ha nem, akkor meg csalódni fognak).
Lesz Repülőnap!! Elkezdem a 2. évemet a suliban. Lehet, hogy MSc-re is jelenkezek. Vagy helyette töltök néhány évet külföldön. Vagy teljesen más terveim lesznek, mint most. Bármi megtörténhet.
Igazából én 2013-at várom. Remélem a Világvége elmaradása _végre_ meggyőz néhány ezót, hogy butaságokban hisznek.
...na jó, ez lehet, hogy csak ábránd, de hát a remény hal meg utoljára...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!