Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a szellemidézésről? Valaki csinálta már? (könyv/kulcsos módszer)

Figyelt kérdés
Ha jól tudom egy könyvet át kell kötni egy madzaggal és azt rákötni egy kulcsra, amit két ember két oldalról egy ujjal tart. Mi a tapasztalat működik?
2011. ápr. 3. 05:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Haználj ouija táblát. És idézd meg a Démont: Belialt. Jobb, ha benned van a Gonosz, mintha védtelen vagy vele szemben.
2011. ápr. 16. 22:20
 12/16 anonim ***** válasza:
89%

az utolsónak üzenem hogy egyik gonosz erővel sem éri meg közösködni. A negatív energiák olyan mint valami makacs folt amivel lefröcskölnek a zebránál. Ha egyszer rákerül a ruhádra onnan mosogathatod ítélet napi s ha már nem is látszik de benne marad a szövetekben és ott lesz a tudat is és az emléke. És már a hozzáállás is megváltozik...

Soha ne fogadjatok el gonosz segítséget! Nem éri meg !

Az oijja táblát sem ajánlom, olyan átjáróhoz juttathatsz egy két entitást amiről álmodnak, és ha egyszer átjöttek nagyon neház visszaküldeni őket. Fontold meg mielőtt bajod esne neked és a családodnak is.

2011. ápr. 18. 16:37
 13/16 anonim válasza:
100%

Kérek mindenkit soha ne akarjanak megidézni senkit!

Történet: egyszer osztálykiránduláson megpróbáltuk, sajnos sikerült. Konkrétumokat nem akarok mondani de a jelenlévők között ÁLLÍTOM a mai napig a legrosszabb élményt éltük át.Páran csak poénnak vették és viccelődtek a "természetfeletti" erővel. közülük 1 reggelre megőszült TELJESEN és be is csavarodott+ kb 25 évet öregedett, egy másik pedig útközpen lenyelte a nyelvét és megfúladt. Mindez egy napon. Többünket sokáig pszihiater kezelt, ekkor 12 évesek voltunk. Ma már 30 vagyok de ha csak rágondolok bőgök mint egy kisgyerek

Ezt a pár sort kb.3 órája írom és közben a könnyeimmel küzdök. Mindezt csak azért írom hogy soha senki ne próbáljon elkövetni hasonló hibát. Teljes magabiztosággal állítom, hogy létezik ez a természetfeletti gonosz erő és ha ti is láttátok volna a hófehér hajú, 40 évesnek látszó 12 éves gyereket aki a körmét a körömházból foggal kiszaggatva elvetemülten néz ránk, akkor ti se kételkednétek.

Ismételten mindenkit kérek arra, soha ne vegyenek részt sem megidézésben sem előkészületben.

Köszönöm!!!

2011. ápr. 19. 08:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Érdekes amit írtál, még nem hallottam erről az esetről
2011. ápr. 19. 20:14
 15/16 A kérdező kommentje:
És ne feledjük, hogy kampókéz is létezik, ha belemondod a tükörbe a nevét, megjelenik :D :D :D
2011. ápr. 19. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor is megidézem a Sátánt. Én le*arom istent, meg az összes fehérszektás embereket, azaz keresztényeket. Megyek a Pokolra. Na és.
2011. ápr. 30. 06:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!