Hogyan hat a mai Szuperhold?
Figyelt kérdés
Ugye azt tudom, hogy telihold hatással van a vízre, élőlényekre, ekkor sokkal ingyerlékenyebbek az emberek, állatok stb... De én most azt kérdezem, hogyan hat a "vonzás törvényére", mert tudjuk, hogy teliholdkor százszorosan hat, ha valamit elképzelünk, kívánunk, de szuperholdkor mi a helyzet?2011. márc. 19. 18:48
1/8 anonim válasza:
Először is, mi az a szuperhold?
2/8 valakiakitnemismersz válasza:
Az az amikor Superman a holdon van pihenőn és nem az embereket menti meg. 14/f
4/8 anonim válasza:
Akkor van benne valami, ahogy napok óta érzem magam... Visszajöttek a régi sérelmek, nyomorultul voltam... Remélem, hogy a lezárás most jön.
5/8 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy igen szép nagy a hold március 19.-én, azaz ma este, ugyanis mosonmagyaróvárról lehet néha látni, ha épp nem takarja el egy felhő :)
6/8 anonim válasza:
én is mosonmagyaróvári vagyok de nem látok sok különbséget
7/8 anonim válasza:
Az hogy a hold közelebb jött a földhöz, állítólag nem befolyásolja az emberek élettani folyamatait. Ugyan akkor több kollégám és barátom panaszkodott arra hogy rosszul aludt, vagy fáj a feje. Állítólag április 2.áig lesz ilyne közel, és viszatér az eredeti pályájára. Tehát kitartás és vigyázzatok az ár-apály jelenségekkel. :)
8/8 anonim válasza:
Ez a szuperhold most egybeesett a tavaszi napéjegyenlőséggel :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!