A temetőben vannak szellemek?
eléggé megosztóak a vélemények, de én személy szerint azt mondom , hogy nincsenek, de ez persze nem azt jelenti hogy nincsenek.Még nem történtek velem ilyen "paranormális jelenségek" , és nem is akarom hogy történjenek.. de hogy a temetőben lennének a szellemek? hát nem is tudom , szerintem nem , vagyis nem hiszem
És igen történt már velem pár furcsa dolog de(!) biztos van rá valami megmagyarázható dolog
SZia!
Láto nagyon sok választ kaptál de én megpróbálok normális ehez kapcsolodó választ adni neked.
Igen vannak a temetőben sőt én gondolom hogy amikor november 01 én megyünk a temetőbe akkor a sirjuknál várják a szereteiket és ott vannak és látnak mindenkit csak mi nem.Nekem 2 cicám van és vol már hogy folyamatosan az egyik szembe meredten nézet szoltam neki de csak nézett ijesztő volt a cicák stb látják érzik őket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!